ΑΕ Ποντίων Κοζάνης : Αλλαγή ώρας με την ΑΕ Λευκίμμης - Την Κυριακή 2.00μ.μ. στο ΔΑΚ Κοζάνης η διεξαγωγή του παιχνιδιού


Το παιχνίδι της  ΑΕ Ποντίων Κοζάνης με την ΑΕ Λευκίμμης θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης την Κυριακή 5/11 και ώρα  2.00μ.μ.

Η διοίκηση της ομάδας καλεί τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να δώσει το παρών στο γήπεδο  και να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα να φτάσει στη νίκη κόντρα στην αήττητη  και  πρωτοπόρο ομάδα του  ομίλου.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ υποδέχεται την πρωτοπόρο στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής, Λευκίμμη από την Π.Ε. Κέρκυρας, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης.

Για μια ακόμη Κυριακή ο Προπονητής της Α.Ε.Π. Γιάννης Σαμαράς θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, μιας και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Ο έμπειρος goalkeeper της Α.Ε.Π. Δημήτρης Κοτταρίδης, δήλωσε για την προσεχή αναμέτρηση: "Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Θέλουμε και αυτή την Κυριακή τον κόσμο στο πλευρό μας. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Ούτε ενθουσιαζόμαστε από τις επιτυχίες, αλλά ούτε και απογοητευόμαστε από τις ατυχίες. Η Λευκίμμη έχει ένα πολύ καλό αγωνιστικό σύνολο. Οι συμπαίκτες μου και εγώ θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για την κατάκτηση της νίκης".



Σχόλια