Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη 2004 – Δαναοί Κοζάνης 1-4 | φωτο - βίντεο

Σημαντικό  διπλό  πανηγύρισε η νεανική ομάδα των Δαναών μέσα στην Νέα Νικόπολη επί της γηπεδούχου Κοζάνης 2004 με σκορ 1-4.
Η νίκη δεν  ήρθε και τόσο εύκολα για τους Δαναούς αφού μέχρι το 84: το σκορ ήταν 1-2 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ στο 76' όταν το σκορ ήταν στο 1-2 ...

Οι φιλοξενούμενοι πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους είχαν την κυκλοφορία της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους από την άλλη να δημιουργούν τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ  να έχουν παράπονα από τον διαιτητή κ. Πελετίδη  για τα δύο πέναλτι που έδωσε στους Δαναούς αλλά κυρίως για το γκολ που τους  ακυρώθηκε.





Το φιλμ του αγώνα
Στο 13' σέντρα Σαμουκατσίδη σε καλό σημείο ο Ντόντα δε μπορεί να πιάσει το σουτ .
Στο 8' ο κ Πελετίδης θα δώσει πέναλτι για χέρι στον Γκούμα Το εκτελεί εύστοχα ο Γεωργιάδης για να κάνει το 0-1.
Στο 23' ατομική ενέργεια Ντόντα σουτ άουτ.
Στο 26 γέμισμα Ατματζίδη γυριστή κεφαλιά Γκούμα σε κόρνερ βγάζει ο Κουτσιάρης.
Το κόρνερ εκτελεί ο Σαμουκατσίδης η μπάλα φτάνει στον Σαμουίλη σουτ , οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ατματζίδης θα ισοφαρίσει 1-1.
Στο 29' άνεση η απάντηση των Δαναών με τον Στεργίου να βγάζει κάθετη στον Χρήστου κι αυτός με σουτ θα δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του 1-2.
Στο 33' φάουλ του Εμμανουηλίδη κεφαλιά Γεωργιάδη σουτ.
Στο 36' φάουλ του Χρήστου άουτ.
Στο 48' Σαμουίλης σουτ μπλοκάρει ο Κουτσιάρης.
Στο 56' ατομική ενέργεια του Χρήστου και σουτ , μπλοκάρει ο Ζιάμπρας.
Στο 59' φάουλ Σαμουκατσίδη κεφαλιά Γκούμα σε κόρνερ διώχνει ο Κουτσιάρης.
Στο 61' ο Χρήστου κερδίζει τις κόντρες μόνος μέσα στην περιοχή σουτ άουτ .
Στο 64'  ο Στεργίου θα βρεθεί στο έδαφος μέσα στην περιοχή κι ο κύριος Πελετίδης θα δώσει νέο πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες. Το εκτελεί ο Χρήστου για να αποκρούσει ο Ζιάμπρας.
Στο 75' ο Στάθης μέσα στην περιοχή σουτ , αποκρούει ο Ζιάμπρας.
Στο 76' φάουλ ο Λιτσερίνο μέσα στην περιοχή κεφαλιά Γκούμα , η μπάλα στα δίχτυα , ο κ. Πελετίδης ακυρώνει  το γκολ για φάουλ του Γκούμα.
Στο 85' ο Χρήστου θα μπει μόνος ωραίο πλασέ και 1-3
Στο 90' αδύναμο πλασέ του Παπαθωμά από κοντά μπλοκάρει ο Ζιάμπρας.
Στο 93' ο Πολύμερος στην αντεπίθεση  θα γράψει το τελικό 1-4

Διαμαρτυρία  της Κοζάνης 2004 για την αγωνιστικη συμπεριφορά του κ. Πελετιδη
Μετά  το τέλος του παιχνιδιού η Κοζάνη 2004 εξέφρασε τα παράπονα κυρίως για τη συμπεριφορά του κ.  Πελετίδη στο παιχνίδι , αλλά και για το  καθαρό γκολ που όπως υποστηρίζουν τους ακυρώθηκε.  

Αναλυτικά
Εμείς δε θα θέλαμε ο κ.  Πελετίδης να πετάξει τη σφυρίχτρα (όπως πολλές φορές το έχει πει σε διάφορους αγώνες)  εάν έκανε λάθος στο καθαρό γκολ που ακύρωσε στην ομάδα μας.
Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι και τα κατανοούμε.
Απαιτούμε όμως να συμπεριφέρεται σωστά  στους ποδοσφαιριστές και να  μην ειρωνεύεται,  με τη συμπεριφορά του και τα ειρωνικά σχόλια όχι μόνο στο δικό μας παιχνίδι αλλά και σε άλλα παιχνίδια όπως  μαθαίνουμε ωθεί τους ποδοσφαιριστές στο να αντιδράσουν και να κινδυνεύουν με κάρτα.
Θα τον παρακαλούσαμε θερμά να προσέξει από δω και πέρα την συμπεριφορά του.



Κοζάνη 2004 (Μανδραβέλης):  Ζιάμπρας, Βαξεβάνος (46’ Αντωνιάδης), Ατματσίδης, Παπαδημητρίου, Αράπογλου, Γκούμας, Τάγκας,   Σαμοΐλης, Σταθόπουλος, Ντόντα (80’ Τσικόπουλος). (74’ Λιτσερίνο)


Δαναοί Κοζάνης  (Λεωνιδάκης): Κούτσιαρης, Δουγαλής, Σαββούδης, Χατζιές, Εμμανουηλίδης, Τσιμαλίνας (46’ Παπαθωμάς), Κρικέλης, Γεωργιάδης, Χρήστου (86’ Δημουδιάς), Στεργίου, Στάθης (46’ Καλημέρης).


Διαιτητής: Πελετίδης

Βοηθοί: Γεωργιάδης, Ελευθεριάδης





Σχόλια