ΈΛΕΟΣ! Για ακόμα μία φορά, γίναμε μάρτυρες μιας κακής διαιτησίας | βίντεο

 Πότε  λοιπόν  θα σταματήσει  όλο αυτό? Δυστυχώς  η υπομονή  μας  εξαντλήθηκε! Ο διαιτητής  κύριος  Παπαϊωάννου  σήμερα ήρθε στο γήπεδο  για να κάνει  ότι μπορεί έτσι ωστε να μην κερδίσει  η ομάδα  μας,μαζί με τον βοηθό του κυριο Εαυγγελου
.Ο Κύριος  Παπαϊωάννου  ενώ σε όλο το ημίχρονο σφύριζε ανύπαρκτα φαουλ εις βάρος  της  ομάδας  μας,ήρθε η στιγμή στο 38 λεπτό όπου υπέπεσε  σε μια ακόμα φορά σε λάθος αποφαση  και  η ομάδα μας δέχτηκε  άδικα το γκολ της αναμέτρησης,καθώς δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση  φάουλ, όπως άλλωστε  φάνηκε  και από το βίντεο που είδαμε.

Το κυριότερο  όμως σφάλμα  έγινε στο 43 λεπτό της αναμέτρησης, όπου 2 παίχτες της αντίπαλης ομάδας, κινήθηκαν απειλητικά  εναντίον παίχτη μας και τον  γρονθοκοπησαν,και αντί να τιμωρηθούν με κόκκινη κάρτα, τους τιμώρησε  μονάχα  με κίτρινη κάρτα,και παίχτης της ομάδας μας που ήταν το θύμα, για ένα ανεξήγητο λογο τιμωρήθηκε μονο αυτος με κόκκινη κάρτα!

Όλα αυτά βέβαια υπάρχουν και σε βίντεο και όλοι μας  μπορούμε να δούμε τι πραγματικά  συνέβη!Και τέλος ο Διαιτητής ζήτησε να δει το βίντεο και τιμώρησε τον έναν μονάχα  παίχτη,λέγοντας του,δεν μπορώ να μην  σε τιμωρήσω. Δεν μπορούμε  να καταλάβουμε  για ποιον  λόγο υπαρχή αυτήν η εχθρική  συμπεριφορά  εις βάρος  της  ομάδας μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ  ΤΟ ΔΣ  ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΡΙΚΟΥ!

ΠΡΟΣ ΕΠΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΠΡΟΣ ΣΎΝΔΕΣΜΟ  ΔΙΑΙΤΗΤΏΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ  ΆΛΛΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ!

Σχόλια