Ο Ατρόμητος αξιολόγησε παίκτες από το Δίκτυο Σχολών! - Οι τερματοφύλακες Ζιάμπρας και Μεντεσίδης του Μακεδονικού στο Περιστέρι για το διήμερο αξιολόγησης

Νέοι ποδοσφαιριστές από κάθε γωνιά της Ελλάδας αντάμωσαν στο Περιστέρι για το διήμερο αξιολόγησης που έκανε ο Ατρόμητος σε συνεργασία αποκλειστικά με το ανεπτυγμένο Δίκτυο Σχολών του.


Ποδοσφαιριστές από τον ΑΟ Κάστωρ Καστοριάς, από τον Κλεάνθη Παραδεισίου Ρόδου, από την ΑΕ Πολυκάστρου, από την Ακαδημία '98 Ναυπλίου, από τον Κρητικό Αστέρα, από τον Πανλευκάδιο, από την Ελλάς Βέλου, από τον Παλληξουριακό, από τον ΑΟ Μυκόνου, από τον ΠΑΣ Οινοφύτων, από τον Μακεδονικό Κοζάνης , από τον Πανελλήνιο Καρδίτσας καθώς και τις κοντινές ακαδημίες της Μάχης Μαραθώνα, του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, της Δύναμης Ασπροπύργου, και του Ευκλείδη Μεγάρων.

Από τον Μακεδονικό Κοζάνης αυτή τη φορά συμμετείχαν στο διήμερο αξιολόγησης οι τερματοφύλακες Παναγιώτης Ζιάμπρας και Αλέξης Μεντεσίδης. 

Αλλά και ποδοσφαιριστές από σωματεία όπως ο Τροιζινιακός, οι Ελπίδες Ιωαννίνων. Κοινος παρονομαστής το «κυνήγι στο ονειρο. Μια θέση στις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος που διαπρέπουν στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκ.

Οι γεννηθέντες το 2002-03 και 2004-05 χωρίστηκαν ασφαλώς σε δύο γκρουπ και αξιολογήθηκαν από το επιτελείο του Ατρόμητου με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου, τους προπονητές Μουράτ Σεροπιάν, Σωτήρη Ρίζο, Πέτρο Κοντοβράκη, Βασίλη Γκούμα και τον προπονητη Τερματοφυλάκων Κώστα Καρατασάκη.

 peristerisports.gr 

Σχόλια