Γ' Εθνική: Αστέρας Παραποτάμου - ΑΕ Ποντίων 2-2 | φωτο - βίντεο


Οι Πόντιοι  προηγήθηκαν με 0-2 χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσε ο Burdujan (κοντινό σουτ στο 8΄και κεφαλιά στο 23΄) ενώ έχασαν και αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα περισσότερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο!

Στην επανάληψη, ο Αστέρας μπήκε πιο αποφασισμένος, ισορρόπησε το παιχνίδι, δημιούργησε φάσεις, κάτι που δεν έκανε στο πρώτο μέρος και κατάφερε να μειώσει αρχικά το σκορ στο 72΄(1-2 με διαγώνιο σουτ) με τον Γκόλια.

Το γκολ αυτό “έδωσε φτερά” στην ομάδα του Παραποτάμου και λίγα λεπτά αργότερα (77′ με κεφαλιά) ισοφάρισε και πάλι με τον Γκόλια! Το συγκρότημα του Σπύρου Παππά (ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Αστέρα) θα μπορούσε στο τέλος να είχε φύγει και με την νίκη από το γήπεδο του Παραποτάμου.

Όμως, ο Παπανδρέου έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα Κωφίδη, αφού το σούτ του πέρασε άουτ και το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Δείτε το βίντεο του theball.gr με τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.



Κάμερα-μοντάζ: Γιάννης Βρακάς.

Αστέρας Παραποτάμου: Πάντος,  Μητσέλος Σ., Πανταζής Π., Σουλιώτης, Μπάρκας, Πανταζής Χ., Πασχάλης, Παπανδρέου, Γκόλιας, Γιάκης (65΄Καλέσης), Γιαννακός.

ΑΕΠ Καραγιαννίων: Κωφίδης, Σβίρος, Duka, Σαββίδης, Δημητριάδης, Πασχαλίδης, Μετικάνος, Ίττης, Ακριτίδης, Χαματάι, Burdujan.



 theball.gr 

Σχόλια