Χειμερινή ενίσχυση εκ των έσω για την ΑΕ Κοζάνης


Με τρεις “δικούς της” παίκτες ξεκίνησε η χειμερινή ενίσχυση για την ανδρική ομάδα της Α.Ε. Κοζάνης εν όψει του δευτέρου γύρου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2017-18.Ο έμπειρος μέσος Γιάννης Τσολακίδης (37 ετών) κι ο τερματοφύλακας Γιώργος Χλιαράς (24 ετών) μεταγράφηκαν από τις θυγατρικές Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης για να ενισχύσουν την ΑΕΚ στην προσπάθεια που θα κάνει να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο “Τσόλακ” δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους μέσους της ΕΠΣ Κοζάνης που τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε “δάσκαλο μέσα στο γήπεδο” για τους πιτσιρικάδες των Ελπίδων.


Ο Γιώργος Χλιαράς, γέννημα-θρέμμα της ομάδας, μετά το πέρας των σπουδών του στην Αθήνα το περασμένο καλοκαίρι είχε επιστρέψει για να βοηθήσει προσωρινά τις Ελπίδες ΑΕΚ λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.Ο αμυντικός Λευτέρης Χεριστανίδης (18 ετών) επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ Κοίλων. Ο Χεριστανίδης προέρχεται από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης και τις Ελπίδες ΑΕΚ.


Σχόλια