Τι Λιμνοπούλα τι Κοζάνη - Οι άλλοι πως τα καταφέρνουν κι εμείς εδώ στην Κοζάνη όχι;

Με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την "κατεδάφιση" της λυόμενης κερκίδας του Στρατιωτικού Γηπέδου Κοζάνης αλλά και την βαθμιαία χειροτέρευση των αγωνιστικών χώρων τόσο του Στρατιωτικού αλλά ακόμα και του κεντρικού γηπέδου του ΔΑΚ Κοζάνης  παρουσιάζουμε μία πρόσφατη είδηση από τα γειτονικά (πλέον) Ιωάννινα. 


Το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι) είναι κάτι ανάλογο με τον Ο.Α.Π.Ν. Κοζάνης και διαχειρίζεται τα τρία κύρια συμπλέγματα αθλητικών εγκαταστάσεων στα Ιωάννινα (Πανηπειρωτικό-Λιμνοπούλα-Ζωσιμάδες).



Με σύμβαση που υπογράφτηκε στο τέλος του 2016 (5-12-2016) το παλιό ξερό γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή Λιμνοπούλα Ιωαννίνων μεταμορφώθηκε σ' ένα σύγχρονο γήπεδο με συνθετικό ("πλαστικό") χορτοτάπητα δίνοντας ανάσα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης.



Η διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι. μάλιστα, χωρίς αυτό να βρίσκεται στον αρχικό σχεδιασμό, εγκατέστησε και καινούργια λυόμενη κερκίδα 250 θέσεων, σεβόμενη τους θεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε ανθρώπινες συνθήκες. 

Σε λίγο περισσότερο από έναν χρόνο ολοκληρώθηκε ένα έργο πνοής για το ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων.

Οι συγκρίσεις με την Κοζάνη είναι αναπόφευκτες και προκαλούν συναισθήματα λύπης αλλά και αγανάκτησης. 

Να ζητούσαμε να ανακατασκευαστεί ο εδώ και χρόνια διαλυμένος χλοοτάπητας του Στρατιωτικού ή να αντικατασταθεί με συνθετικό χλοοτάπητα;

Δεν το επιχειρούμε καν. 

Τουλάχιστον ας επαναλάβουμε για πολλοστή φορά την έκκληση για την τοποθέτηση λυόμενης κερκίδας στο Στρατιωτικό αν και πλέον το όλο θέμα έχει κουράσει. 

Απλά ας αναρωτηθούμε: Οι άλλοι πως τα καταφέρνουν κι εμείς εδώ στην Κοζάνη όχι; 





Σχόλια

  1. Εδω ειναι απασχολημενοι με τον ΙΒΑΝ δε μπορουν να ασχοληθουν με αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαστε πολυ πίσω Ας προσέχαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν γίνονται οι κερκίδες κύριε Ιωαννιδη Ποιον θέλετε να τιμωρησετε και γιατί ;Γιατί παρατήσατε στο έλεος ΔΆΚ και κλειστό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.