Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κουφαλίων σε συνεργασία με τους γονείς των αθλητών του, κοντά στον Αλέξανδρο

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας  ΠΑΟΚ Κουφαλίων σε συνεργασία με τους γονείς των αθλητών του, κοντά στον Αλέξανδρο 



"Αγαπητοί γονείς των αθλητών που δήλωσαν να συμμετάσχουν στις ατομικές προπονήσεις μου,από 16 Απριλίου έως 15 Ιουνίου,σας ενημερώνω ότι η παροχή των παραπάνω προπονήσεων είναι ΔΩΡΕΆΝ.

Η μόνη σας οικονομική "υποχρέωση" είναι να καταθέσετε ένα ποσό (ας το ορίσουμε στα 20 ευρώ),στον τραπεζικό λογαριασμό της φωτογραφίας.

Ο 12χρόνος Αλέξανδρος Μελισσινός,αθλητής της Α.Ε Κοζάνης,διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα στον μηρό.

Ο Αλέξανδρος βρίσκεται ήδη στην Αμερική και το επόμενο χρονικό διάστημα θα υποβληθεί στην απαραίτητη χειρουργική επέμβαση.

Μίλησα με προσωπικό μου φίλο από την περιοχή της Κοζάνης και μου είπε ότι τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για την υγεία του μικρού,καθώς και η οικονομική βοήθεια του κόσμου είναι τεράστια (βέβαια τα ποσά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υπέρογκα και οι οικονομικές απαιτήσεις είναι συνεχείς).

Δεν θέλω ειλικρινά να λαϊκίσω.

Γουστάρω και εγώ να βοηθήσω και με τον τρόπο αυτό (ειλικρινά δεν με νοιάζει αν κατηγορηθώ από κακοπροαίρετους ), είμαι σίγουρος ότι θα επηρεάσω και άλλους να βοηθήσουν.

Αλέξανδρε στο δύσκολο αυτό παιχνίδι,θα βγεις ΝΙΚΗΤΗΣ.
Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ."


Σχόλια