Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες ΑΕΚ - Δαναοί Κοζάνης 1-1 | φωτο - βίντεο

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και τους Δαναούς Κοζάνης.


Το παιχνίδι έγινε την Τετάρτη 18-4-2018, νωρίτερα από την υπόλοιπη αγωνιστική, καθώς αρκετοί νεαροί παίκτες και των δύο ομάδων θα φύγουν σε σχολική εκδρομή και θα λείπουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.


Ηταν το προτελευταίο παιχνίδι της σαιζόν και για τις δύο ομάδες που δεν έχουν κάνει ακόμα το προγραμματισμένο τους ρεπό.

Ο αγώνας στο Στρατιωτικό Γήπεδο έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς στο πρώτο μέρος οι Δαναοί ήταν σχετικά καλύτεροι ενώ στο δεύτερο μέρος οι Ελπίδες ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν την πρωτοβουλία.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3′ για τους φιλοξενούμενους με εύστοχο πέναλτυ του Γεωργιάδη μετά από ανατροπή του Στεργίου από τον Μπάδα.

Οι Ελπίδες ισοφάρισαν στο 50′ όταν μετά από συρτό φάουλ του Γραμμένου από πλάγια αριστερά ο Κουτσιάρης απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Παναγιώτης Καράτζιας από κοντά έκανε το 1-1.

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι δύο ομάδες έχασαν από κάποιες μικροευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να σημειώσουν το νικητήριο γκολ.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βασίλης Μαντζώλας):  Ρουσιάδης, Κουτσουσίμος (46′ λ.τ. Τσαλαπάτης), Καράτζιας (57′ λ.τ. Πόζογλου), Μπάδας, Σιαμπανόπουλος (80′ Κωδωνάς), Αν. Μεχτερίδης, Καστάμης (89′ Βαχτσεβάνος), Γραμμένος, Βασιλειάδης, Σταυριανουδάκης, Κ. Μεχτερίδης.

ΔΑΝΑΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Πάρης Λεωνιδάκης): Κουτσιάρης, Χατζής, Σαββούδης, Σιδέρης, Γεωργιάδης, Καλημέρης, Δουγαλής (81′ Γιαννακόπουλος), Τζίμπλινας, Παπαθωμάς (60′ Κρικέλης), Στεργίου (70′ Εμμανουηλίδης), Πολύμερος (52′ Φλέγκας).

Διαιτητής:  Ζούγρας.
Βοηθοί: Μπαλιάκας, Πραχάλης.















Σχόλια