Στιγμιότυπα του αγώνα Ακρίτες Κοζάνης - Μακεδονικός Σιάτιστας 1-8 - πανηγύρια και δηλώσεις Καραμπατζάκη - Ταφαρλή


βίντεο: Κώστας Τσιώρας 

Σχόλια

  1. Τον ψηλό απ’το Μπαχτσί τον είχατε εκεί ???
    Από το χεράκι σας είχε όλη τη χρονιά, έπρεπε να τον τον είχατε κι αυτόν στους πανηγυρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα νιπάρτι την άνοδου; ή θα νι παρατίστι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια της ομαδας και στον προπονητη. Το πηρατε με την αξια σας. Αναμενουμε την ανοδο σας για να σας καμαρωσουμε και να πανηγυρισουμε μαζι σας!!! Θερμα συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ή κακώς για πολλούς ανέβηκε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, και έπεσαν μαζί με τις δύο πιο αδύναμες (Λευκοβρυση, Ακριτες) και οι δύο με τους χειροτερους προπονητές. Κρίμα για τα περισσότερα από τα παιδιά των δύο ομάδων (Βελβεντο, Αιανη) γιατί είχαν αρκετά πράγματα να προσφέρουν αν δούλευαν με άλλα άτομα.
    Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και τους ανθρώπους του Ηρακλή γιατί αυτό που αγαπάνε και πιστεύουν το έβγαλαν μέσα στο γήπεδο, και κατάφεραν με μέσο όρο ηλικίας στα 16-17 να προσφέρουν ένα πολύ ώραιο θέαμα και να κρατήσουν την ομάδα τους στην κατηγορία. Ήταν πολύ τυχερά τα πιτσιρίκια γιατί είχαν έναν δάσκαλο στον πάγκο να τους καθοδηγεί!
    (όλα αυτά από έναν απλό φίλαθλο των τοπικών πρωταθληματων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε, δεν είσαι απλός φίλαθλος μ'αυτά που λες. Είσαι ένας κακαήθης, εμπαθής, με προσωπικές συμπάθεις και αντιπάθειες. Όταν η διαφορά της τυχερής ομάδας που σώθηκε χάρη στον Δάσκαλο(???-ας γελάσω!!), με αυτές τις άτυχες που είχαν κακούς προπονητές, είναι ένας πόντος μόνο, απλά με δικαιώνεις για όσα σου λέω... Και αν θέλεις κι άλλη απόδειξη, περί της εμπάθειάς σου και της κακίας σου, σου ανφέρω απλά πως η διαφορά τους οφείλεται στο ότι Ο Ηρακλής πήρε τους 3 βαθμούς από το Βόιο άνευ αγώνος, ενώ οι άλλες 2 ομάδες, έπαιξαν και έχασαν!

      Διαγραφή
  5. Αυτό το τσίρκο που λέγεται Ακρίτες τι έχει προσφέρει εδώ και είκοσι χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε άντε γ.......

      Διαγραφή
    2. Σωστός ......και την ευχή σου την στέλνω στον απλό φίλαθλο ποιο πάνω !!!!

      Διαγραφή
    3. Φάτε τα α....... μου και οι δυο

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.