Κύπελλο Ερασιτεχνών: Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων - Ερμής Αμυνταίου 2-0 | φωτο - βίντεο

Το παιχνίδι είχε μεν μέτριο τέμπο στο μεγαλύτερο διάστημα του, ωστόσο ήταν σαφώς στα μέτρα των γηπεδούχων. Οι "πράσινοι" είχαν την υπεροχή, κυκλοφόρησαν αρκετά τη μπάλα και γενικότερα φάνηκαν να θέλουν περισσότερο την πρόκριση. Αντίπαλος ο εξαιρετικός φέτος Ερμής Αμυνταίου (που αγωνίστηκε σήμερα με αρκετές αλλαγές), ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.




Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 44' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Κιρκιλιανίδη, ενώ ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που στο 47' έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στην ομάδα του. Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου από δεξιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και μετά το "στρώσιμο" του Τσουλχάη, ο αρχηγός των γηπεδούχων πλάσαρε στην αριστερή γωνία του

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παλλιού  με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89ο λεπτό.

Υποψήφιοι αντίπαλοι του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι οι : Καβάλα, Νέος Αμφίλοχος, Νίκη Βόλου, Παναρκαδικός, ΑΕ Κηφισιά, ΟΦ Ιεράπετρας και ο νικητής του αγώνα Θύελλα Ραφήνας – ΑΕ Βαθύλου Πανσαμιακού που διεξάγεται την Κυριακή 13/5.





Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γιαβάσης, Συμπεθέρης (80' Ποτουρίδης), Κίτσας Λ., Τσουλχάη, Τσιότρας, Βλάχος, Παρσόπουλος (63' Φετεινίδης), Κιρκιλιανίδης (69' Ράμμος), Πατσιαβούρας (46' Καπετάνος), Ζαχαριουδάκης, Κίτσας Γ.

Ερμής Αμυνταίου : Ψαρράς, Γιορετσίδης (46' Τριανταφύλλου), Δονές (46' Τράικος), Παλλιός, Σωτηριάδης, Αμαραντίδης, Μέδι (66' Θεοδουλίδης), Πάνος, Τσολάκης (66' Χαϊτίδης), Τσορλίνης, Ηλιάδης. 

περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Σχόλια

  1. Ο Παλλιος αποβληθηκε οχι ο Σωτηριάδης !
    Δυστυχώς με την αποχώρηση του προέδρου η ομάδα κατέβηκε για να χάσει προκειμένου να περιοριστούν τα έξοδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.