Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ηρακλής Πτολεμαΐδας – ΑΕ Κοζάνης 2-0 | βίντεο


 
Μεγάλη νίκη παραμονής για τους μπέμπηδες του Ηρακλή
Μεγάλη νίκη παραμονής πέτυχε η ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας μέσα στην έδρα της με 2-0 επί της Α.Ε Κοζάνης. Μια νίκη που την κρατάει στην Α' ερασιτεχνική για δεύτερη χρονιά.

δηλώσεις Γιώργου Καραγκιολίδη προπονητή του Ηρακλή 


 Η ομάδα του Ηρακλή έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, με μοιραίο  όπως αποδείχθηκε παίκτη τον Μιχαηλίδη που σε πέντε τουλάχιστον περιπτώσεις βγήκε τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Γάτα. Σε δύο όμως περιπτώσεις ο παίκτης του Ηρακλή τον νίκησε.
Από την άλλη η ομάδα της Κοζάνης έδειξε ότι ήθελε την ισοπαλία αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Φάσεις και γκολ:
5' Σέντρα Ντάβες για τον Ηρακλή κεφαλιά Καραφουλίδη άουτ.
10' Σουτ Τρούπκου Α.Ε Κοζάνης  απέκρουσε ο Χρυσοστομίδης.
13' Σουτ Αιχμαλωτίδη άουτ
16' Λάθος της άμυνας της Α.Ε Κοζάνης η μπάλα πάει στον Μιχαηλίδη κάνει το σουτ λίγο  άουτ.
17'  Μωυσιάδης του Ηρακλή παίρνει  την κεφαλιά μέσα στην περιοχή άουτ.
21' Ο Ηρακλής ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ του Μιχαηλίδη που μπήκε μόνος του έκανε το πλασέ και έκανε το 1-0.
23' Σουτ του Σαλονικίδη της  Α.Ε. Κοζάνης από κοντά και μετά από κόρνερ άουτ.
26' Σουτ μέσα από την περιοχή του Τρούπκου της Α.Ε. Κοζάνης άουτ.
34' Ο Λούσιος του Ηρακλή μπήκε στην περιοχή και αφού κέρδισε τον αμυντικό έκανε το σουτ αμαρκάριστος αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
40' Σέντρα Καραφουλίδη του  Ηρακλή που μπήκε μόνος του η μπάλα πάει  στον Λούσιο τελευταία στιγμή διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
49' Χάνει ευκαιρία ο Μαρνασίδης του Ηρακλή όταν το σουτ που έκανε από πλάγια κατέληξε άουτ.
50' Έχουμε το δοκάρι για τον Ηρακλή σε κεφαλιά του Τσουμήτα μετά από κόρνερ του Αιχμαλωτίδη.
63' Σουτ του Λούσιου  του Ηρακλή απόκρουση τερματοφύλακα.
66' Κεφαλιά Μιχαηλίδη μετά από κόρνερ Αιχμαλωτίδη  άουτ.
67'  Μόνος ο Μιχαηλίδης κάνει το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας με τα πόδια.
69' Σουτ του Τρέβλα Α.Ε Κοζάνης έξω η μπάλα  μετά από απόκρουση τερματοφύλακα.
71' Μόνος Σαράφας Α.Ε Κοζάνης έκανε το πλασέ  απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
72' Μόνος του ο Μιχαηλίδης μετά από πάσα που δέχτηκε και   με πλασέ κάνει το 2-0.
78' Και πάλι ο Μιχαηλίδης αν και μόνος του κάνει το σουτ απέκρουσε με τα πόδια ο εξαιρετικός τερματοφύλακας της Α.Ε Κοζάνης Γάτας.
85' Ο Ηρακλής χάνει ακόμα μια ευκαιρία και πάλι με τον Μιχαηλίδη που έκανε το σουτ απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Διαιτητής: Δεληζήσης
Επόπτες: Πανυτσίδου, Ιωαννίδης Β

Συνθέσεις:
Ηρακλής Πτολεμαΐδας: Χρυσοστομίδης, Λούσιος Χρ, Μωυσιάδης Στ, Μωυσιάδης Θ, Ντάβες, Τσουμήτας, Μαρνασίδης (65' Κριτσάνης), Αιχμαλωτίδης (80' Βοϊτσίδης), Καραπέγιος (75' λ.τρ Ελευθεριάδης), Μιχαηλίδης, Καραφουλίδης (85' Τοπάλης).

Α.Ε.  Κοζάνης: Γάτας, Χεριστανίδης, Δούμας, Μανώλας, Σαρηγιαννίδης, Μήττας( 56' Παπαγερίδης), Στεφανόπουλος, Τρούπκος( 52' Τρέβλας), Σαλονικίδης, Ψιάνος( 65' Καραγιώργος), Σαράφας.




Σχόλια

  1. Εκει στην Αεκ τουλάχιστον βγάζετε λεφτά η τσαμπα κάθεστε και χάνεται απ'όλους.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο στημενο κι απο επαγγελματική τσ0..α . Δεν πειραζει, εχει ο καιρος γυρισματα κυριε Ζαχο. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος λεει η παροιμια. Ειστε η δυσφήμιση του συγχρονου ποδοσφαιρου στην Ελλαδα, που χτιζεται πανω σε συμφεροντα και ολα λειτουργουν τυχοδιωκτικα εναντιον του αθλητη. Κριμα για τις επομενες γενεες που θα εχουν να υποστουν τα λαθη τα δικα σας. Δεν θελουμε αυτο το ποδοσφαιρο για τα παιδια μας. Μην τα μαθαίνετε να ζουν μεσα σαυτη τη σαπιλα, μάθετε τους τις αξιες και τα ιδανικα του να εισαι αθλητής αντι να τα βαζετε μεσα στο παιχνιδι και αντι να χαρουν που παιρνουν λεπτα συμμετοχης, νιωθουν χαζα που τα εκμεταλλεύεστε για να εξυπηρετησετε προσωπικα σας συμφεροντα με ανταλλαγμα 45 λεπτα μεσα στο γηπεδο που δεν θα τον γεμισουν. Ντροπη και μονο. Ελλιζω σε ενα καλυτερο αύριο. Ενα καλυτερο ποδοσφαιρο γεματο αξικρατια. Το ποδοσφαιρο δεν παιζεται στα καφενεια. Φτανει να το καταλαβετε και να κανετε προκοπη. Οχι για τιποτα αλλο, απλα για να βγαζκυμε ποδοσφαιριστες στο μελλον και να χαιρομαστε που ειναι κοζανιτες, να χαιρομαστε που τα βοηθησαμε. Λυπητερή η χρηση των παιδιών σε αυτα τα ματς πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωτα τον Μητσιακο γιατι χασαμε στον ηρακλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά διδάσκεται στην Ακαδημία σας?ντροπή σας η πιο βρώμικη ομάδα του νομού κρίμα για τα παιδακια που εχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα παιδακια ε; οταν ηρθε ο ηρακλης στο βρωμογηπεδο σας, στην χωματερη σας, κωλοπαιδα τα ανεβαζατε κωλοπαιδα τα κατεβαζατε. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ! ΟΥΥΥΣΤ!

      Διαγραφή
  5. Μ αυτά που κανείς Ζάχο βλέπω να ναι σύντομη και η καριέρα σου και σε διηκιτικο επίπεδο όπως και η ποδοσφαιρική σου !!!!!Συγνωμη ξέχασα είχες κάνει και μεταγραφή στον Μακεδονικό για να εκδικηθείς την ΑΕΚ .......,χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζω για τη στιγμή να ξαναπάει η αεκ μεσα σε Αιανή και Βελβεντό,άμα παίζει α τοπικό μέχρι τότε γιατί δε θα την γλιτώνει για πολύ,και μπράβο στον προπονητή της που δεν δέχθηκε να κατέβει σε ενα στημένο αγώνα δε του αξίζει να είναι σε μια τέτοια στημένη ομάδα,μπράβο Χάρη και φύγε όσο ειναι καιρός να γλιτώσεις απο τους βρωμιάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικα Αιανη και Βελβεντο θα παλεψετε για τον τιτλο της Β Κατηγοριας Ομιλου Τσιαρτσιαμπά/Χασίων αμα καταφερετε να περασετε τα Κρανιδια και την Αγια Παρασκευη.

      Διαγραφή
  7. Γιατί να σωθεί το Βελβεντό ρε Παιδιά?Είμαι σχεδόν 50 και δεν έχω δει χειρότερη ομαδα στην ζωή μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρχικά ξέχασες να ευχαριστήσεις την ΑΕΚ τους μαλιογκα και Ζάχο και όλους τους "ποδοσφαιριστές" της ... Δεύτερον εσύ μεγάλε κοουτς που σε κάθε ματς έλεγες τους ποδοσφαιριστές σου καλύτερα να διαβάσουν γιατί μπάλα δεν πρόκειται να παίξουν ξαφνικά τους επαινείς .. μάλλον δεν υπολογίζες τότε ότι θα έπαιρνες 3 βαθμούς από το βοιο και άλλους πόσους από τα φιλικά για να σωθείς ... Κρίμα μικρά παιδιά να μαθαίνουν να μαζονται με τις πλάτες άλλων και όχι με τις δυνάμεις τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο στην αεκ το παλεψε πολυ βρε ουστ λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσο το πάλεψε και η Αναγεννηση μεσα σε Αιανη και Βελβεντο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.