Α2 μπάσκετ: Επαναλαμβάνεται το παιχνίδι Καστοριά-Καρδίτσα


Μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος η απόφαση της ΚΕΔ για την επανάληψη του αγώνα ανάμεσα στην Καστοριά και την Καρδίτσα ήρθε να φέρει… αναστάτωση!

Στο ματς της 10ής αγωνιστικής, η Καστοριά είχε επικρατήσει στης Καρδίτσας με 67-66 με ένα γκολ-φάουλ στα 2,7” πριν από το λήξη του Νίκου Κακλαμάνου  με τους διαιτητές να κατοχυρώνουν το καλάθι, υποστηρίζοντας ότι ο αμυντικός είχε κουνήσει το δυχτάκι, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας.

Ο ΑΣΚ είχε καταθέσει ένσταση και τελικά δικαιώθηκε αφού αποφασίστηκε ότι το καλάθι κακώς μέτρησε καθότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος και έτσι το παιχνίδι θα επαναληφθεί την Τετάρτη 9/5/2018 (17:00).

Πρόκειται για μία καθοριστική αναμέτρηση καθώς η Καστοριά παλεύει για την είσοδό της στα play off πρέπει αρχικά να επικρατήσει στον αγώνα του Σαββάτου (5/05) απέναντι στο Ψυχικό και μετά να πάρει τη νίκη και στο ματς με την Καρδίτσα και παράλληλα να ηττηθεί ο Εθνικός από το Ψυχικό. Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Τζήμα με δύο νίκες στα τελευταία της παιχνίδια αποφεύγει τα play out….

basketblog.gr

Σχόλια