Μετατίθεται η 30η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ


Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα σκέφτονται στον ΑΣ Καστοριάς ύστερα από την απόφαση να επαναληφθεί ο αγώνας της 10ης  αγωνιστικής ανάμεσα στην Καστοριά και την Καρδίτσα που κρίθηκε με καλάθι και φάουλ 2,7''  πριν τη λήξη με το καλάθι να κατοχυρώνεται επειδή ο αμυντικός κούνησε το δυχτάκι.

Η ΚΕΔ αποφασίσε την επανάληψη του αγώνα μεταξύ των 2 ομάδων και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018  και κατά συνέπεια η 30η αγωνιστική για την Α2 αναβάλλεται για το Σάββατο 12 Μαΐου 2018. 

Υπενθυμίζεται ότι το ματς είχε κριθεί από ένα γκολ - φάουλ του Κακλαμάνου 2΄΄ πριν το τέλος, με τους διαιτητές να κατοχυρώνουν το καλάθι που δεν είχε μπει ποτέ, καθώς υποστήριξαν ότι ο αμυντικός είχε κουνήσει το διχτάκι. Η Καρδίτσα είχε καταθέσει ένσταση και δικαιώθηκε, με το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας να διατάσσει την επανάληψη του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων:
Μετά την απόφαση από το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό όργανο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΚ για επανάληψη του αγώνα μεταξύ των σωματείων ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, η 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρώναναβάλλεται και θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.  Η απόφαση για την αναβολή πάρθηκε για την ισονομία και την διασφάλιση του κύρους του ανωτέρω Πρωταθλήματος.
Επίσης οι αγώνες της Β’ φάσης των play off & play out θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018.


 basketblog.gr 

Σχόλια