Πετυχημένη σε όλα τα επίπεδα η συμμετοχή της Μακεδονικής Δύναμης στο 7° TOP TIRANA OPEN 2018 !!!!! | φωτο


Σε μια εξαιρετική διοργάνωση Ταεκβοντο έλαβε μέρος ο σύλλογος μας Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης το Σάββατο 5 Απριλίου 2018 στα Τίρανα ,με την συμμετοχή εννέα αθλητών στις κατηγορίες παίδων/ κορασίδων όπου και κατάφερε να κατακτήσει την Δεύτερη θέση στην Γενική κατάταξη, στις κατηγορίες Παίδων /Κορασίδων .Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 600 αθλητές από 12 χώρες .Ο Σύλλογός μας κατέκτησε εννέα μετάλλια !!!!

2 Χρυσά , 4 Αργυρά και 3 Χάλκινα .
Ο λόγος για τους


Χρυσά:
1)Σολακίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου
2)Δόκος Πέτρος του Δημήτρη

Αργυρά :
3)Ζευκλής Γιώργος του Φώτη
4)Ζήση Ανδριάνα του Στέργιου
5)Μαρέτη Σταυριάννα του Σπύρου
6)Σακελάρης Νίκος του Βασίλη

Χάλκινα:
7)Αλμασίδου Χρυσούλα του Χρήστου
8)Γεροντίδης Χρήστος του Στέφανου
9)Ζηκοπούλου Ειρήνη του Μιχάλη.

Την διοργάνωση ανέλαβε ο Σύλλογος των Τιράνων TOP GYM SPOR με υπεύθυνο τον Προπονητή και καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ,αθλητή της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, κύριο LΕO KAPRI που εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιείται στα Τίρανα . Μια διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από τις διοργανώσεις που γίνονται στις Ευρωπαϊκές χώρες σε ένα Γυμναστήριο Κόσμημα που φτιάχτηκε εδώ και έναν μήνα στα Τίρανα. 

Την τελετή έκανε ο Δήμαρχος των Τυράννων, όπου και έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Αλβανίας, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Πρεσβείας , ο Διευθυντής του Υπουργείου Αθλητισμού ,ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο κύριος  Θεοδωρίδης Θεόδωρος όπου μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Συλλόγου μας , Τεληκωστόγλου Αποστόλη τιμήθηκαν με πλακέτα από τον Δήμαρχο , και τον διοργανωτή ,για την προσφορά τους στο αγώνισμα του Ταεκβοντο!!!!

Την επομένη των αγώνων οι αθλητές του Συλλόγου με συνοδεία των προπονητών , άδραξαν την ευκαιρία και συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο !!! Και στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα του κέντρου της πρωτεύουσας της χώρας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου και οι Προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκρισή τους ,επίσης συγχαίρουν τον κύριο Leo Kapri και τους συνεργάτες του για την πετυχημένη σε όλα τα επίπεδα διοργάνωση και αισθάνονται ιδιαίτερα περήφανοι για την δραστηριότητα του μέλους του στην γείτονα χώρα !!!






Σχόλια