B’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες ΑΕΚ – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 5-1 φωτο - βίντεο


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν την σαιζόν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης που νίκησαν με το ευρύ 5-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας στο παιχνίδι της 26ης (τελευταίας) αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2017-18.


Το παιχνίδι αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριο του Βασίλη Σταυριανουδάκη που αποχωρεί από την ενεργό δράση στα 48 του μετά από 10 συνεχόμενα χρόνια τεράστιας προσφοράς στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης.

Ο αειθαλής επιθετικός ήρθε στις Ελπίδες ΑΕΚ σε ηλικία 38 ετών το 2008 και μετά από 67 γκολ κρεμάει τα παπούτσια του έχοντας διδάξει ήθος και ποδόσφαιρο σε δεκάδες νεαρούς παίκτες των Ελπίδων ΑΕΚ τα τελευταία 10 χρόνια.


Με την νίκη τους αυτή οι Ελπίδες της ΑΕΚ τερμάτισαν στην 6η θέση της βαθμολογίας  με 37 βαθμούς (10 νίκες, 7 ισοπαλίες, 7 ήττες) και τέρματα 43-33.

Η νεανική ομάδα του Βασίλη Μαντζώλα, που βασίστηκε σε παίκτες γεννημένους το 2002, είχε μία πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο που απέσπασε τα εύσημα όλων όσων παρακολούθησαν την ομάδα.

Στο τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στον επίσης νεανικό Μ. Αλέξανδρο Αρδασσας οι Ελπίδες “χόρευαν” στην βροχή και πήραν μία εύκολη νίκη με 5-1.

Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Γραμμένος μόλις στο 2′ με σουτ έξω από την περιοχή που βρήκε το κάθετο δοκάρι, την πλάτη του τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 25′ νέο καλό σουτ του Γραμμένου έξω από την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 35′ πάσα του Σταυριανουδάκη στον Κωνσταντίνο Μεχτερίδη, αυτός έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες, συνέχισαν το καλό ποδόσφαιρο παρά τον γλιστερό αγωνιστικό χώρο.

Στο 57′ μπαλιά του Καστάμη στον Βασίλη Σταυριανουδάκη, αυτός έκανε την συρτή σέντρα, ένας αμυντικός προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα κατέληξε και πάλι στον αρχηγό των Ελπίδων που με διαγώνιο σουτ από πλάγια έκανε το 3-0, σημειώνοντας το 67ο και τελευταίο του γκολ με την φανέλα των Ελπίδων.

Στο 70′ σημειώθηκε το τέταρτο γκολ των Ελπίδων μ’ ένα τέρμα εξαιρετικής ομορφιάς, όταν οι νεαροί παίκτες του Βασίλη Μαντζώλα άλλαξαν την μπάλα εννιά φορές, με την τελική κάθετη πάσα του Αν. Μεχτερίδη να βρίσκει τον Γιώργο Γραμμένο που πλάσαρε για το 4-0.

Στο 77′ ο 15χρονος Μανώλης Βαχτσεβάνος, που είχε μπει στο παιχνίδι νωρίτερα σαν αλλαγή, σημείωσε το πρώτο του γκολ με τις Ελπίδες με αριστερό σουτ, κάνοντας το 5-0.
Ο Μ. Αλέξανδρος σημείωσε το γκολ της τιμής στο 83′ με πλασέ του Γιώργου Κακουλίδη ενώ με την λήξη γκολ του ίδιου παίκτη ακυρώθηκε ως οφσάϊντ.


ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βασίλης Μαντζώλας): Πετρούλης, Κουτσουσίμος, Καράτζιας (62′ Βρέκας), Φωτούλας, Πόζογλου (46′ λ.τ. Τσαλαπάτης), Αν. Μεχτερίδης, Καστάμης (61′ Βαχτσεβάνος), Γραμμένος, Βασιλειάδης, Σταυριανουδάκης (83′ Καπρινιώτης), Κ. Μεχτερίδης.



Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ (Δημητριάδης): Τριανταφυλλίδης, Εξακουστίδης (82′ Ξανθόπουλος), Τσαβδαρίδης, Ντάβες, Κούκας, Χότζα, Ρουσσάκης, Δημητριάδης, Κακουλίδης, Φολτόπουλος (46′ Δουλκερίδης), Γιαννακίδης (46′ Μούρκας).

Διαιτητής: Δ. Σουλίδης.
Βοηθοί: Α. Σίας, Κ. Σίας.



















Σχόλια