ΕΠΣ Κοζάνης: Γκολ και θέαμα - τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής - τελική βαθμολογία


 
Πρωταθλητής ο Μακεδονικός Σιάτιστας … κάνει σχέδια για Γ’ Εθνική!
Νίκη παραμονής για τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας
Υποβιβάστηκαν στην Β’  κατηγορία η Δόξα Λευκόβρυσης, οι Ακρίτες Κοζάνης, το Βελβεντό και ο Αλιάκμων Αιανής.

Διέψευσε τις Κασσάνδρες ο Μακεδονικός Κοζάνης
Έκλεισαν στόματα με την αγωνιστική τους συμπεριφορά Μακεδονικός Κοζάνης και Αλιάκμων Αιανής!

Φουριόζο μπήκε μετά την τιμωρία του το Βόιο και κλείνει τις υποχρεώσεις του με δύο στα δύο
Νίκη γοήτρου το Βελβεντό
Αγγλική αδιάφορη ισοπαλία στην Χαραυγή
Με το δεξί έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις Κοζάνη και Τιτάν Σερβίων

Α’ κατηγορία 

30η αγωνιστική
Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής - Εθνικός Βατερού  3-3
Ακαδημία Ηρακλής - Πτολεμαΐδας Α.Ε. Κοζάνης   2-0
Φ.Σ. Κοζάνη -  Δόξα Λευκόβρυσης  5-0
Τιτάν Σερβίων - ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης  2-1  
Ακρίτες Κοζάνης -  Μακεδονικός Σιάτιστας    1-8
Μακεδονικός Κοζάνης - Αλιάκμων Αιανής   1-0
Α.Σ. Βελβεντό - Αναγέννηση Πτολεμαΐδας  3-1
 Α.Μ.Σ. Γαλατινή - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου  1-3 
  

Βαθμολογία
Μακεδονικός Σιάτιστας
80
Φ.Σ. Κοζάνη
78
Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής
63
Μακεδονικός Κοζάνης
57
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου
56
Τιτάν Σερβίων
40
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας
39
Α.Ε. Κοζάνης
38
ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης
37
Εθνικός Βατερού
37
Α.Μ.Σ. Γαλατινή
36
Ακαδημία Ηρακλής Πτολεμαΐδας
35
Α.Σ. Βελβεντό
35
Αλιάκμων Αιανής
34
Ακρίτες Κοζάνης
21
Δόξα Λευκόβρυσης
4



Σχόλια

  1. Καλώς ή κακώς για πολλούς ανέβηκε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, και έπεσαν μαζί με τις δύο πιο αδύναμες (Λευκοβρυση, Ακριτες) και οι δύο με τους χειροτερους προπονητές. Κρίμα για τα περισσότερα από τα παιδιά των δύο ομάδων (Βελβεντο, Αιανη) γιατί είχαν αρκετά πράγματα να προσφέρουν αν δούλευαν με άλλα άτομα.
    Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και τους ανθρώπους του Ηρακλή γιατί αυτό που αγαπάνε και πιστεύουν το έβγαλαν μέσα στο γήπεδο, και κατάφεραν με μέσο όρο ηλικίας στα 16-17 να προσφέρουν ένα πολύ ώραιο θέαμα και να κρατήσουν την ομάδα τους στην κατηγορία. Ήταν πολύ τυχερά τα πιτσιρίκια γιατί είχαν έναν δάσκαλο στον πάγκο να τους καθοδηγεί!
    (όλα αυτά από έναν απλό φίλαθλο των τοπικών πρωταθληματων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηγές να δεις προπόνηση από αυτούς τους δυο και έχεις άποψη ;;;βγάλε τους βαθμούς που πήρε ο ήρακλης από βοιο και ΑΕΚ και ξαναπηγαίνε στη β από ένα απλό φίλαθλο αλλά χώρις παρωπίδες ....

      Διαγραφή
    2. Έχω παρακολουθήσει προπονήσεις και τον δύο προπονητών αλλά σε παλαιότερες ομάδες τους καθώς έχουν συνεργαστεί κάποιοι δικοί μου άνθρωποι μαζί τους.
      Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο η προπόνηση που κάνουν το θέμα είναι η συμπεριφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους και ο σεβασμός προς τους αντιπάλους τους!

      Διαγραφή
    3. Ο προπονητής της ΑΕΚ γιατί δεν ήρθε τα είπατε τα πιτσιρίκια;;Άιντε Άιντε

      Διαγραφή
    4. Μην μπερδεύεσαι λεβεντη μου δεν ανήκω στην ομάδα του Ηρακλή. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχουν πει η ομάδα τους μεταξύ τους!

      Διαγραφή
    5. Όχι φίλε, δεν είσαι απλός φίλαθλος μ'αυτά που λες. Είσαι ένας κακαήθης, εμπαθής, με προσωπικές συμπάθεις και αντιπάθειες. Όταν η διαφορά της τυχερής ομάδας που σώθηκε χάρη στον Δάσκαλο(???-ας γελάσω!!), με αυτές τις άτυχες που είχαν κακούς προπονητές, είναι ένας πόντος μόνο, απλά με δικαιώνεις για όσα σου λέω... Και αν θέλεις κι άλλη απόδειξη, περί της εμπάθειάς σου και της κακίας σου, σου ανφέρω απλά πως η διαφορά τους οφείλεται στο ότι Ο Ηρακλής πήρε τους 3 βαθμούς από το Βόιο άνευ αγώνος, ενώ οι άλλες 2 ομάδες, έπαιξαν και έχασαν!

      Διαγραφή
    6. Ρε λεβεντη μου άλλα λέω εγώ αλλά καταλαβαίνεις.....που κολλάει η διαφορά του ένα πόντου με αυτό που εννοώ εγώ;;
      εγώ λέω ότι αυτές οι δύο ομάδες αν είχαν άλλους προπονητές θα είχαν σωθεί ίσως και με διαφορά από τις υπόλοιπες γιατί είχαν αρκετούς καλούς παίχτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην κατηγορία!
      Και από την άλλη η ομάδα του Ηρακλή χωρίς εμπειρία κατάφερε γιατί έγινε καλή δουλειά προφανώς όλη την χρονιά!
      Έχω παρακολουθήσει όλες τις ομάδες φέτος τουλάχιστον δύο φορές και η γνώμη μου είναι ότι έγιναν όλα όπως ήταν λογικό από την εικόνα που έδειξαν.
      Η Κοζάνη μόνο δεν ήταν για να πρωταγωνιστει στην κατηγορία με αυτό το υλικό και ότι το κυνήγισε μέχρι και το τέλος το έκανε μόνο και μόνο με την φανέλα και την ιστορία της.
      Βγήκε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος βάση υλικού και ποιότητας που είχε.
      Όπως πολύ καλές ομάδες και με ωραίο ποδόσφαιρο έπαιξαν η χαραυγη η Νεάπολη ο παοκ κοιλων πολύ καλοδουλεμενη ομάδα με υποδομές και έναν εξαιρετικό προπονητή - άνθρωπο και φυσικά και ο μακεδονικος που δείχνει ότι δουλεύουν πολύ καλά τα τελευταία χρόνια με τις πολύ καλές πορείες που κάνει τα τελευταία χρόνια.
      Και τα Σερβια επίσης ήταν μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτηκους παίχτες και πολύ καλό προπονητή.

      Διαγραφή
    7. Ρε λεβεντη μου, όχι δεν θα μας τρελάνεις εσύ και κάνε όσες κωλοτούμπες θέλεις. ΔΕΝ γίνεται η μια ομάδα με Δάσκαλο να έχει ένα πόντο διαφορά, από τις ομάδες με τους χειροτερους προπονητές όπως εσύ το παρουσιάζεις. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Απλά μαθηματικά είναι. Και όσο για τις κωλοτούμπες που κάνεις και τώρα χαιδεύεις όλες τις άλλες ομάδες, αν είχαν σωθεί αυτές οι ομάδες θα έπρεπε να πέσει ποιος???? Κανένας??? Ο Ηρακλής? Όχι-γιατί είχε τον δάσκαλο! Η Γαλατινή? Η ΑΕΚ? Ο Μακεδονικός? Το Βατερό? Σ'αυτές μόνο δεν αναφέρθηκες. Ή αυτές οι ομάδες δεν είχαν παίχτες καλούς, καλή δουλειά ή.....Δασκάλους????

      Διαγραφή
  2. Αυτός ο δάσκαλος τελικά τη μπορεί να τους είπε στο τελευταίο παιχνίδι απλέ φίλαθλε του τοπικού ;;;;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΛΕΞΕΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΤΕ ΕΙΔΗΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΥΒΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ......Γιαυτο μη το γράφεις σε κάθε ανάρτηση που κανει το ματιές στα σπορ μας έχεις κουράσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να έχω άποψη για το παιχνίδι που μου λες με την χαραυγη δεν έχω εικόνα....Αλλά αν θυμάμαι καλά μετά από αυτό το παιχνίδι είχε βγει μια ανακοίνωση από την ομάδα της χαραυγης και μιλούσε μεβτα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τους ανθρώπους του Ηρακλή.

      Διαγραφή
    2. Αφού δεν έχεις άποψη άστο .....Ε ναι τους ειρωνευόταν γιατί παίζουν αφού είναι αδιάφορη μήπως θέλετε να βγείτε ΟΥΕΦΑ ;;;;;;Δεν με νοιάζει η ανακοίνωση εγώ γράφω τι είδα και τη άκουσα !!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.