ΑΕ Κοζάνης: Απάντηση σε Νέστορα Μητσιάκο περί οφειλών

Με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση ακούσαμε την τηλεφωνική παρέμβαση του προέδρου του Αλιάκμωνα Αιανής κ. Νέστορα Μητσιάκου στην τηλεοπτική εκπομπή “Ματιές στα Σπορ” του Flash TV την Δευτέρα 14-5-2018.


Ο κ. Μητσιάκος ανέφερε ότι κατήγγειλε την Α.Ε. Κοζάνης στην ΕΠΣ Κοζάνης για οφειλές προς αυτήν!

Η Α.Ε. Κοζάνης δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν οφείλει κάποιο χρηματικό ποσό στην ΕΠΣ Κοζάνης το οποίο επισύρει οποιοδήποτε είδος τιμωρίας σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ (Αρθρο 23), τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου και την Προκύρηξη Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης.

Μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τα μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης στον αγώνα Αλιάκμων Αιανής – Α.Ε. Κοζάνης της 15-4-2018 ο κ. Μητσιάκος συνεχίζει την αντιπαράθεση με τον σύλλογο μας.

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη του κ. Μητσιάκου να δημιουργήσει αντιπερισπασμό από τον πρωτεύοντα ρόλο που έπαιξε στον υποβιβασμό του Αλιάκμωνα Αιανής ως κεφαλή του συλλόγου.

Αν ο κ. Μητσιάκος, καθώς και το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης που τον συμβουλεύει, πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν τους προτρέπουμε, αφού πληρώσουν το σχετικό παράβολο και τα δικηγορικά έξοδα τους, να προσφύγουν σε οποιοδήποτε αθλητικό φορέα ή άλλο δικαστήριο νομίζουν.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης

Σχόλια

  1. Εκει στην Αεκ ενα συγγνώμη στους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας σας να πείτε για αυτά που κάνατε και λερωσατε το όνομα και την ιστορία της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι μαθαινει η ΑΕΚ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ?Αφηστε την Αιανη και κοιταξτε αυτα οπου κανετε Ρομπες παντου γινατε γελαει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίσω έχει η ΑχλάδΑ την ουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θέλετε να πειτε "έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο";;; Με λίγα λόγια τιμωρήσατε την ομάδα της Αιανής, για να εκδικηθειτε το Μητσιακο γι'αυτό στηθηκατε στον Ηρακλη.;;; Κριμα ξεφτιλησατε έναν ιστορικό συλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑ ΟΚ....ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟ Β ΤΟΠΙΚΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ...ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΕΡΜΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΕ ΣΕ ΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ...ΚΛΑΨΤΕ Κ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά τα βγαινω-μενω, δείχνουν τον τραγελαφικο τροπο λειτουργιας στο σωματείο σας. Η πλήρης απώλεια της αξιοπιστίας σας, θα γινει αντιληπτή τα επόμενα 2-4 χρόνια. Ήδη θεωρείστε οι πιο συνωμοτική ομάδα του νομου απ'
    όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:06 κανεις λαθος δεν ειναι μονο αυτοι ειναι και το βατερο αλλα δεν ειναι συνωμοτικες ειναι απλα βρωμιαριδες με τετοιους προεδρους που έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα σταματηστε τις κλαψες και θα κανετε ενσταση κατα της ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας κερδιζατε την λευκοβρυση!!! Που κ αυτην με γκολ οφ σαϊντ την ισοφσρισατε!!!Τωρα θα ειχατε σωθει(36 ποντους)!! Αλλα θελατε ροτεϊσιον. Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.