Αρχηγοί ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ - Μπαλάνης, Γκίκας: Έχει ο καιρός γυρίσματα....


 
Μπορεί αγωνιστικά να πέσαμε, αλλά ηθικά  νιώθουμε νικητές σε ένα από τα πιο “σάπια” πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Μάθαμε να χαιρόμαστε και να ζούμε το παιχνίδι.  Μάθαμε να κερδίζουμε και να χάνουμε στο γήπεδο. Κάποιοι “κύριοι” είστε επικίνδυνοι και ανίκανοι να διοικείτε. Και έχετε τεράστια ευθύνη που ολόκληρος νομός Κοζάνης δεν είχε ποτέ ομάδα στην Α’ Εθνική.

Έχει ο καιρός γυρίσματα....

Αρχηγοί ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Μπαλάνης  Ευθύμης
Γκίκας Γιάννης

Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ειστε απλα αστειοι! Φτιαξτε πρωτα ενα γηπεδο, μαθετε να συμπεριφερεστε στις ομαδες και μετα τα ξανα λεμε για Α' κατηγορία! Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι δεν έχουμε ομαδα στην Α εθνική δυστυχώς. Φιλικα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gia pes mas esy thn omada soy.

      Διαγραφή
    2. Υποστηριζω Ηρακλη φιλε. Τι νομιζεις θα φοβηθω να το πω; Οπως βλεπεις και απο τα υπολοιπα σχολια, κανεις δεν σας θελει, και οχι μονο εσας αλλα τις δυο ομαδες που δημιουργουσαν προβληματα εσας και την Αιανη. Καλη πορεια σας ευχομαι στην Β' Κατηγορια. Φιλικα παντα.

      Διαγραφή
    3. kati tha ksereis esy apo B
      tosa xronia 😂

      Διαγραφή
    4. Το Βελβεντό έχει γήπεδο φίλε μου μακάρι να είχες και εσύ τέτοιο γήπεδο...Οσο για την συμπεριφορά φίλε τόσα χρόνια που παίζω μπάλα ποτε δεν γύρισα να κάνω χειρονομία σε κάποιον στην κερκίδα ενώ μέσα στο Βελβεντό έβλεπα πάντα το αντίθετο ακόμα και από μικρά παιδιά να γυρνάνε και τα δείχνουν τα αρχ..... αυτά τους μαθαίνετε στις ακαδημίες εεε για πες κ μετά φταίει ο Βελβεντος που το παιδάκι φεύγει κλαίγοντας από το γήπεδο και κατουρημενος...

      Διαγραφή
  2. Φωτογραφία παλαιμάχων ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή την ερώτηση καντην μέσα στο γήπεδο και θα σε απαντήσουν αυτοί μόνο κοίτα μην είναι μέσα στο Βελβεντό και φύγεις κλαίγοντας από κάνα παλαίμαχο και εσύ και να ξέρεις δεν κλαίνε μόνο παιδάκια αλλά και μεγαλύτεροι έχουν φύγει κλαίγοντας και ο λόγος έκαναν και αυτοί μάγκες όπως πάντα.
      Και βάλε όνομα.

      Διαγραφή
  3. Ουφ, ευτυχως γλιτωνουμε τους χωριατοτσαμπουκαδες σας μεσα στο γηπεδο και τα βρισιδια απο εξω τουλαχιστον για μια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ σε άλλα γήπεδα εκκλησία εε
      Καλά εσυ τον ίδιο σου τον εαυτό κοροϊδεύεις μου φαινεται στα αλλά γήπεδα είναι π ήσυχα.. ξύπνα μην γράφεις ότι να'ναι..

      Διαγραφή
  4. αλάνια όλοι..
    όλοι ανώνυμα
    μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς κάποιοι ήθελαν να σωθούν οι αρσενικοί .....και αυτοί τους έριξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν απειλουσατε τα μωρά από την Πτολεμαΐδα ήταν καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι απειλές βρε κολοκύθα

      εκτος του ότι επρεπε να φύγουν οντως με. σφαλιάρες απο το βελβεντο γιατί έπαιζαν σαν ξυλοκόποι τα 'μωρα' σας τα προσρατευαμε και ολας για να φύγουν!

      Διαγραφή
  7. σιγα αρσενικοι κατουρηστε κ λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΒΕΛΒΕΝΤΌ του χρονου θα ανέβει αλλα εσει φιλε που λες οτι εισαι ηρακλης του χρονου θα κλαις οσο για τα μωρα αλλα να ρωτήσετε τους δυο παίκτες του ΒΕΛΒΕΝΤΌυ που εφηγαν απο το γηπεδο με ενα σπασμενο ποδι και βαρη διαστρεμα
    Καλιαροτη πονηρε να χαίρεστε και τον εορδαικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιηματακι το κανατε αυτο με το σπασμενο ποδι και τον δηθεν δευτερο σοβαρο τραυματισμο. καλη πορεια χωρις ανοδο σας ευχομαστε του χρονου!

      Διαγραφή
    2. Πες τουλάχιστον ένα περαστικά στο παιδί που έσπασε το πόδι του ρε και μετά κραξε..Αλλα βέβαια εσύ είσαι ο έξυπνος της παρέας που είσαι ενήμερος εε ... Για πες μου όμως και μένα που δεν ξέρω π ομάδα υποστηρίζεις...

      Διαγραφή
  9. Τα μωρά του Ηρακλή καλά τα εκπεδευεται εσείς εκεί στην Πτολεμαΐδα.Πώς να κερδίζουν στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και μέσα στο Βατερό χαχαχα Καθαρή ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για Νίνης κοζανη13 Μαΐου 2018 στις 10:43 π.μ.

    Εσείς ΕΙΣΤΑΙ όλοι πρωτεβουσιανη εξυπν κοδουνιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άντε κ του χρόνου τοπικό ντέρμπι με τα Κρανιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα σε βαστάει πες μας την ομάδα σου για να σου πούμε και εμείς π θα είναι τοπικό ντέρμπι αθτο με τα Κρανιδια η αυτό με την ομάδα σου μέσα έξω κιόλας γιατί δεν φοβόμαστε κανέναν...
      Περιμένω απάντηση για να σε δω είσαι όντως άντρας η γράφω με γυναίκα...

      Διαγραφή
  12. Κάποιες ομάδες κατέβαιναν στο γήπεδο με μισή ομάδα σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια γ αυτο μην λέτε και πολλά πολλά
    άμα δεν ξέρετε μ μιλατε η μάλλον ξέρετε αλλά λέτε ψέματα και κάνετε την πάπια λες και εμείς είμαστε χαζοί...Οσο για την έδρα που λέτε να ξέρετε πως τα κάνατε χειρότερα και αυτό να το θυμάστε γιατί θα ξαναρθετεεε και εκεί να σας δω πουλάκια μουυυ
    Να το θυμάστε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπέμπης Γιώργος13 Μαΐου 2018 στις 11:40 μ.μ.

    Επιτέλους η Επς Κοζάνης θα αναλάβει τις ευθύνες της για το φετινό πρωτάθλημα που ήταν δώσε πάρε? Θα αναδιοργανώσει το πρωτάθλημα με πλέι οφ και πλέι άουτ για να μην συμβαίνουν αυτά?? Που είστε χαμένοι τον τελευταίο καιρό κυριοι της Επς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Γιώργο και οι ομάδες που δίνουν να
      Μην περνούν κιόλας

      Διαγραφή
  14. Ρε έχετε πολύ πλάκα..αν σας κάνουν λιπομετριση εκει στο Βελβεντό κάτω από 30 δεν έχει κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας πς είσαι παιδί μου...Που μου εμαθες και την λοπομετριση...

      Διαγραφή
    2. Ναι το ξέρουμε αυτό. Εσύ πς είσαι???

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.