Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ - Ένα βήμα πριν τη στέψη ο ΓΣ Σιάτιστας - το πρόγραμμα της ΕΚΑΣΔΥΜ



Ένα βήμα πριν τη στέψη ο ΓΣ Σιάτιστας 
Συνεχίζονται με την 4η αγωνιστική τα play off ανόδου στη Γ εθνική με τον ΓΣ Σιάτιστας να θέλει μια νίκη για να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής


Το πρόγραμμα
ΓΣ Σιάτιστας Διόσκουροι
Ηρακλής Κοζάνης - Λασσάνης Κοζάνης



 Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.  ανακοινώνει  ότι την προσεχή αγωνιστική 05-06/05/2018  θα διεξαχθούν αγώνες για τα Πρωταθλήματα: Α’ ΑΝΔΡΩΝ ( Play off)  – Β’ ΑΝΔΡΩΝ (ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ) –  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α’ και Β’ ΟΜΙΛΟΙ (5η και 6η αγωνιστική το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα) – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  Α’ και Β’ ΟΜΙΛΟΙ ( 6η αγωνιστική το Σάββατο και ημέρα Κυριακή τα εξ’αναβολής).

 Σας ενημερώνουμε ότι κανένα αίτημα δεν θα εγκριθεί μέχρι τέλους των Τουρνουά Παμπαίδων και Παγκορασίδων, διότι δεν υπάρχει ελαστικότητα, λόγω του αυξημένου αριθμού  αγώνων ανά ημέρα. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθούν την 05-06/05 διπλή αγωνιστική, 12-13/05 μονή αγωνιστική συν τα αναβληθέντα και 20-21/05 διπλή αγωνιστική.

 Οποιαδήποτε εκκρεμότητα προκύψει θα ολοκληρωθεί την 26-27/05, καταληκτική ημερομηνία όλων των Πρωταθλημάτων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Ακριβείς ημέρες και ώρες θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 03/05/2018 με τους ορισμούς Διαιτητών και Κριτών αγώνων.


Σχόλια