Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση - Τέθηκαν οι υψηλοί στόχοι για τη νέα χρονιά


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η Γενική Συνέλευση του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα!!!

Τα θέματα της συνέλευσης ήταν ο απολογισμός της αγωνιστικής χρονιάς, μιας επιτυχημένης χρονιάς (δεύτεραθλητρια στο πρωτάθλημα και finalist στο κύπελλο ΕΠΣΦ).

Το σημαντικότερο όλης της συνέλευσης είναι ότι τέθηκαν οι ίδιοι στόχοι για την νέα χρονιά και μάλιστα με μεγαλύτερη ενίσχυση σε διοίκηση και παίχτες!!!!!

ΥΓ.. Αγαπητοί μας haters, βιαστηκατε να μας διαλύσετε......
Δυστυχώς δεν θα σας κάνουμε την χάρη αλλά σας ευχαριστούμε που μας δίνετε με την κακολογια σας δύναμη και εγωισμό να γίνουμε πιο δυνατοί την νέα αγωνιστική χρονιά!!!!!

PATELAKERS GATE 69
Ο εφιάλτης σας θα είναι και πάλι εδώ!!!!

Σχόλια

  1. Για ποια επιτυχημένη χρόνια μιλάτε; Δεύτερη ήρθατε σε ένα πρωτάθλημα με πρώτη μια πολύ κακή Μελίτη. Περάσατε στον τέλειο του κυπέλου χωρίς πολλά πολλά και φάνηκε η ανώτεροτητα του αντιπάλου(όπως είναι λογικό). Και στο τέλος το υστερόγραφο περιττό και προκαλεί με τους εφιάλτες και τα σχετικά. Συνέλθετε γιατί πάλ δεύτερους σας βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε οχι και πετυχημενη χρονια ρε παιδια!!γελαν τα τσιμεντα...αντε και του χρόνου πιο δυνατα!!με μπατζετ β εθνικης μπας και ερθει η ανοδος σε ενα τοσο δυσκολο πρωτάθλημα που χρειαζεται να δαπανησεις παρα πολλα χρήματα! Μονο που περσι η μελιτη σας αποστομωσε με ελάχιστα χρηματα!!---δλδ αν ηταν αποτυχημενη που θα τερματιζατε; 8 η θεση;;σοβαρευτηται και μην κρυβεσται πισω απο το δαχτυλο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΜΕ ΝΤΑΜΠΙΖΑ,ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.