Νέο Δ.Σ στην Α.Ε Άνω Κώμης!

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε Άνω Κώμης μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην κοινότητα του χωριού την Κυριακή 29/4! 


Το νέο Δ.Σ δήλωσε: Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνει αυτή η ομάδα να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στα τοπικά πρωταθλήματα της περιοχής έστω και υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες (χωρίς γήπεδο,αλλαγή έδρας κάθε αγωνιστική, αναβολές προπονήσεων κλπ) κι όλα αυτά διότι η παλιά έδρα της Α. Ε Άνω Κώμης στο χωριό μετά από προσωπική εργασία και οικονομική συνεισφορά μελών της νέας διοίκησης και παικτών της ομάδος με καταγωγή από το χωριό ζωντάνεψε ξανά και είναι έτοιμη να υποδεχθεί την ομάδα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, επιστρέφουμε σπίτι μας λοιπόν δυνατότεροι, ανεξάρτητοι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα! 

Ωστόσο αυτά δεν είναι τα μόνα χαρμόσυνα νέα, παρουσιάστηκε επίσης η έγκριση κατασκευής του νέου γηπέδου του οποίου οι εργασίες έχουν αρχίσει ήδη! 
Οπότε μιλάμε για δύο γήπεδα στο χωριό ενόψει της νέας χρονιάς! 
Τα καλύτερα λοιπόν έρχονται... 

Η σύνθεση του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ Άνω Κώμης έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΛΑΜΑΣ ΦΩΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΟΥΣΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΠΑΛΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Β.
ΤΑΜΙΑΣ : ΜΟΥΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ : ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΓΕΝ.ΑΡΧΗΓΟΣ : ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ-ΕΦΟΡΟΣ : ΤΑΚΟΣ ΝΑΟΥΜ
ΜΕΛΟΣ 1 : ΤΣΙΑΡΑΣ ΧΑΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ 2 : ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ 3 : ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ 4 : ΠΑΛΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.

Αξιοσημείωτο είναι οτι στο κάλεσμα της Διοίκησης ανταποκρίθηκε αρκετός κόσμος του χωριού τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα και ευχόμαστε να έχουμε πάντοτε αυτή του τη στήριξη! 

Εκ μέρους του Δ.Σ της Α.Ε Άνω Κώμης


Σχόλια