Αναδιάρθρωση - Ανακατανομή στο ΔΣ της Κοζάνης 2004 - Νέος πρόεδρος ο Αντωνιάδης Σταύρος

Νέος πρόεδρος ο Αντωνιάδης Σταύρος, Αντιπρόεδρος Β' o Αντωνιάδης Ιορδάνης 

Μετά από επιθυμία της προέδρου της Κοζάνης 2004 κυρίας Σκόρδας Βασιλικής για την καλύτερη και εύρυθμης λειτουργίας της Κοζάνης 2004 πραγματοποιήθηκε η ανακατανομή  - αναδιάρθρωση του ΔΣ της Κοζάνης 2004.


Ομόφωνα το ΔΣ ενέκρινε τις αλλαγές στο νέο σχήμα που είναι το παρακάτω
Πρόεδρος κ. Αντωνιάδης Σταύρος
Αντιπρόεδρος Α' κ. Μεντεσίδης Πέτρος
Αντιπρόεδρος Β' κ. Αντωνιάδης Ιορδάνης.
Γενικός γραμματέας κα. Σκόρδα Βασιλική
Ειδικός γραμματέας κ. Κατσίκας  Ιωάννης
Ταμίας κα Αμπατζίδου Παρασκευή
Γενικός αρχηγός κ. Μαυρουδής Αντώνης
Μέλος κα Ατματσίδου Δέσποινα
Μέλος κα Μυρτσοπούλου Χρυσάνθη.


Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής  οικογένειας του Μακεδονικού  είδαν τον υποβιβασμό της θυγατρικής ομάδας σαν μια μεγάλη ευκαιρία για επανεκκίνηση και προσδιορισμό νέων στόχων όχι όμως και της  φιλοσοφίας.

Μετά από πολύωρες  συζητήσεις, ενεργό και πρωταγωνιστικό  ρόλο στην Κοζάνη 2004  αναλαμβάνουν τα αδέρφια Ιορδάνης και Σταύρος Αντωνιάδη.

Δύο αξιόλογοι επιχειρηματίες της πόλης της Κοζάνης,  χρόνια κοντά στον Μακεδονικό και στην Κοζάνη 2004 με όρεξη να δουλέψουν και να προσφέρουν.

Η φιλοσοφία της Κοζάνης 2004 δεν αλλάζει, παραμένει ο συνδετικός κρίκος Ακαδημίας και Μακεδονικού αλλά με αναβαθμισμένο ρόλο και στόχους.

Στόχοι: Η γρήγορη επάνοδος στην Β' ερασιτεχνική και να θυμίσει στα αμέσως επόμενα  χρόνια την παλιά δυνατή και γεμάτη  ταλέντα Κοζάνη 2004.

Αυτά θα επιδιώξουν τα αδέρφια Αντωνιάδη που θα έχουν δίπλα τους τη διοίκηση του Μακεδονικού να βοηθάει με την εμπειρία της όταν χρειάζεται.

Ήδη τα αδέρφια Αντωνιάδη έχουν σηκώσει μανίκια , τρέχουν τα θέματα και ξεκίνησαν τη δουλειά, πάντα με γνώμονα την έως τώρα  φιλοσοφία του Μακεδονικού Κοζάνης.

Σχόλια