ΕΠΣ Κοζάνης - Τελικοί Τζούνιορ: Ήταν όλοι νικητές ! | φωτο - βίντεο

Έπεσε επιτυχημένα η αυλαία των παιδικών πρωταθλημάτων
Όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του  Σαββάτου στα ενωσιακά γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης   απόλαυσαν θέαμα υψηλού επιπέδου και τεχνικές βγαλμένες από χάιλαιτ αθλητικών εκπομπών.

Με τους δύο  τελικούς σε  Leagua  A και  Leagua  B στην κατηγορία των Τζούνιορ  έπεσε η αυλαία των  παιδικών πρωταθλημάτων της  ΕΠΣ Κοζάνης.
Σε μία άψογη από κάθε πλευράς διοργάνωση και σ έναν άριστο αγωνιστικό και έξω αγωνιστικό χώρο πραγματοποιήθηκαν οι δύο τελικοί των Τζούνιορ.


Στο πρώτο τελικό της Leagua B ο Ερμής Αμυνταίου  ήταν ο νικητής με σκορ 3-1 κόντρα στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας Β.


Ακολούθησε ο τελικός της Leagua  A  όπου οι Δαναοί  έφτασαν στη νίκη επί του Ατρόμητου  Πτολεμαΐδας  με σκορ 5-1.


 Τις απονομές στους πρωταθλητές και στους φιναλίστ άλλα και
στους δυο διαιτητές Θοδωρή Παπαδόπουλο και Θωμά Βογδόπουλο, έκαναν ο πρόεδρος του ΣΔ Κοζάνης κύριος Παπαδόπουλος Αντώνης και οι υπεύθυνοι παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης κύριος Φραντζόπουλος Δημήτρης και κύριος Χατζηπαυλίδης  Τάσος.  

Οι μικροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών των Δαναών του Ερμή Αμυνταίου  και του Ατρόμητου δίδαξαν αθλητικό πνεύμα
ομαδικότητα, ευ αγωνίζεσθε!

Σε μια ηλιόλουστη ημέρα, οι θεατές χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών, οι προπονητές συνέβαλλαν στην ομαδικότητα της προσπάθειας και μετά από τους αγώνες και τις απονομές οι μικροί πρωταγωνιστές αποχώρησαν αγκαλιασμένοι με χαμόγελο και με τη χαρά της συμμετοχής.







Σχόλια