Ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης με την Εθνική μας ομάδα στους Μεσογειακούς αγώνες της Ισπανίας


Αναχωρεί τις επόμενες ημέρες ,για την TARRAGONA της Ισπανίας ,ο αθλητής του συλλόγου μας Τεληκωστόγλου Απόστολος για να λάβει μέρος , ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας στους 13ους  Μεσογειακούς αγώνες όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων .


Τέσσερις Άνδρες και τέσσερις Γυναίκες στις Ολυμπιακές κατηγορίες είναι οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Ταεκβοντό της Εθνικής μας Ομάδας. Στην κατηγορία των -80 kg θα αγωνιστεί ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, Απόστολος Τεληκωστόγλου.

Οι  κύριοι Ζινέλης Θεόδωρος και Σταυριαννός Γεώργιος είναι οι προπονητές που θα συνοδεύουν την ομάδα του Ταεκβοντό!!!

Τριάντα χώρες λαμβάνουν μέρος σε αυτήν την γιορτή του αθλητισμού, που θα διεξαχθεί για δέκα ημέρες στην TARRAGONA της Ισπανίας , το Ταεκβοντό θα διεξαχθεί στην πόλη SALLU στις 28-30 Ιουνίου και ο αθλητής μας αγωνίζεται στις 29 Ιουνίου.

Για δεύτερη φορά το Ταεκβοντό συμμετέχει σε αυτήν την διοργάνωση, η πρώτη έγινε το 2013 στην Τουρκία ,όπου και εκεί ο σύλλογός μας είχε εκπρόσωπο στην διοργάνωση τον πρωταθλητή Ευρώπης Μεχτερίδη Στέλιο στην κατηγορία των -68 kg  και κατετάγη πέμπτος.

Το Δ.Σ του Συλλόγου οι προπονητές και οι συναθλητές εύχονται στον Αποστόλη και σε όλη την Ελληνική ομάδα, καλό ταξίδι και καλή επιτυχία!!!!!

Σχόλια