Με επιτυχία αλλά και με το σύνθημα «ΟΧΙ στην παιδική βία ΝΑΙ στη φιλία» διεξήχθη το τουρνουά του ΑΟ Κρόκου | φωτο


Με επιτυχία αλλά και με το σύνθημα  «ΟΧΙ στην παιδική βία ΝΑΙ στη φιλία» διεξήχθη το παιδικό τουρνουά που διοργάνωσε ο ΑΟ Κρόκου.  

Το γήπεδο  του Κρόκου γέμισε  από παιδιά που έπαιξαν ποδόσφαιρο και χάρηκαν τη συμμετοχή στις φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων του Ν. Κοζάνης.


Ήταν μια γιορτή, με τα παιδικά χαμόγελα από τις Ακαδημίες της Κοζάνης  να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το ποδοσφαιρικό  διήμερο, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν όσο και σε όσους γονείς βρέθηκαν μαζί τους και παρακολούθησαν τις προσπάθειές τους.



Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές   κέρδισαν χωρίς αμφιβολία σημαντικές εμπειρίες, αλλά  το βασικότερο, κάτι που τόνισε και ο πρόεδρος του ΑΟ Κρόκου ο Μανώλης Γκουρτζιούμης ήταν ότι τα παιδιά που βρέθηκαν  αυτές τις ημέρες στο γήπεδο του Κρόκου  χάρηκαν τη συμμετοχή τους μέσα από το παιχνίδι.

 Μανώλης Γκουρτζιούμης 

«Τέτοιου είδους συναντήσεις, που γίνονται στα πλαίσια της συνεργασίας  έχουν να δώσουν πολλά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές», δήλωσε στις «Ματιές στα σπορ» ο Μανώλης Γκουρτζιούμης προσθέτοντας: «τόσο στο πλαίσιο το αγωνιστικό όσο και στο θέμα επικοινωνία - επαφή με   παιδιά της ίδιας ηλικίας, το κέρδος είναι μεγάλο. Στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι η διασκέδαση των παιδιών και η απόκτηση εμπειριών, όσο και η αξιολόγηση της δικής μας δουλειάς, ανταλλαγή απόψεων με τους αντίστοιχους ανθρώπους των άλλων ακαδημιών  χωρίς αυτό να επικεντρώνεται αποκλειστικά στα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα έρχονται σε 2η μοίρα σε αυτές τις δράσεις. Άλλωστε πουθενά κανείς δεν κρατάει σκορ, είναι κάτι που σε αυτές τις ηλικίες δεν μας ενδιαφέρει».

Στο γήπεδο το Σάββατο το απόγευμα  βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης  οικονομικών κ. Ηλίας Κάτανας.



Όπως κάθε χρόνο  έτσι και φέτος   το παρών στο τουρνουά έδωσε και  Παύλος Κυριακίδης.
Ο ποδοσφαιριστής  του Ατρόμητου Αθηνών  φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές  των ακαδημιών.












Σχόλια