Επιτραπέζια αντισφαίριση: Τα νέα του ΣΕΑ Κοζάνης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Στις 12 Μαΐου ο παμπαίδας μας Καπαγιαννίδης Ε. συμμετείχε στην προκριματική φάση του Π.Π. Παμπαίδων στη Θεσ/νικη, πετυχαίνοντας 3 νίκες στον όμιλο και μία ήττα με 2-3 στους νοκ-άουτ αγώνες.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Το Μάιο δημοσιεύτηκε από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α., η αξιολόγηση των Πανελλήνιων Ανοιχτών Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων της περιόδου 2017-18, στην οποία το Πρωτάθλημα της Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 στο κλειστό της Λευκόβρυσης φιγουράρει στη 2η θέση, σε σύνολο 11 πρωταθλημάτων που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα.
1 ΧΑΝΘ
2 ΚΟΖΑΝΗ
3 ΧΙΟΣ
4 ΠΑΤΡΑ
5 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
6 ΚΑΡΕΑΣ
7 ΕΛΕΥΣΙΝΑ
8 ΠΕΥΚΗ
9 ΣΙΝΔΟΣ
10 ΒΕΡΟΙΑ
11 ΟΣΦΠ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ
Στις 2-3 Ιουνίου οι ανεξάρτητοι αθλητές μας Πανουκίδης Γ. και Στεφανίδης Γ. συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων-Ανεξάρτητων που διεξήχθη στην Καβάλα, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.




ΔΩΡΕΑ ΜΕΛΟΥΣ
Στις 5 Ιουνίου το μέλος του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Γεωργούλας Ε. δώρισε στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ», ένα πτυσσόμενο τραπέζι επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που κατασκεύασε ο ίδιος, για τις ανάγκες του κέντρου. Σ’ αυτή τη δομή εργάζεται η προπονήτρια του συλλόγου μας κ. Τσιάρα Κ. 

 seak.gr 

Σχόλια