Βούλιαξε…από παιδιά το πάρκο του Φιλώτα στο τουρνουά mini volleyball του Αριστέα |φωτο - βίντεο


Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03/06/2018, με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το τουρνουά Mini βόλεϊ, που διοργάνωσε ο Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, στα πλαίσια των τουρνουά «Μίνι Βόλεϊ», που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Μ.), με τα κατά τόπους σωματεία.


Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 16 σωματεία  από την Βόρεια Ελλάδα και πάνω 600 μικροί φίλοι του αθλήματος (αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της περιοχής), ηλικίας 7 έως 12 ετών, κατέκλυσαν τα 27 αυτοσχέδια γήπεδα διαστάσεων μίνι βόλεϊ, όπου επιδόθηκαν σε αγώνες τμημάτων ακαδημιών 3χ3, χρωματίζοντας παράλληλα τον χώρο με φωνές, ενθουσιασμό και πολύ χορό.

Αναμνηστικά είδη και διπλώματα συμμετοχής, απένειμαν στα αθλητικά σωματεία, από τον χώρο της πετοσφαίρισης, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Εφήβων, κ. Δημήτρης Χριστοφορίδης, το μέλος της ΕΣΠΕΜ, κ. Δημήτρης Παφίλης, ο προπονητής βόλεϊ, κ. Ιωάννης Αδαμίδης, ο Αντιπρόεδρος του Αριστέα κ. Ανδρέας Θεολογίδης και ο ταμίας του Αριστέα κ. Γεώργιος Βεράνης. 

Ενώ απο τους επίσημους προσκεκλημένους, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Ιωάννης Αβραμίδης, Ιωάννης Χατζητιμοθέου, Αποστόλης Θεοδώρου και Χρήστος Ιωάννου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλώτα, κ. Ανέστης Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ, κ. Ευθύμιος Χαριτίδης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Φωτεινή Βεράνη, ο εκπρόσωπος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού, κ. Θεόδωρος Φωκάς, ο Πρόεδρος Εύξεινου Λέσχης Φιλώτα, κ. Βασίλειος Αλεξανδρίδης, η Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Γυναικών Φιλώτα, κ. Έλλη Κατσουπάκη,

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε  κλήρωση ενός ποδηλάτου και μιας διανυκτεύρευσης στον ξενώνα CASA MARE στο Νυμφαίο Φλώρινας, με το Νο423 (κερδίζει το αγωνιστικό ποδήλατο) και το Νο400 (κερδίζει μία διανυκτέρευση στον ξενώνα CASA MARE), να είναι οι τυχεροί αριθμοί.

Αρωγός της διοργάνωσης ήταν ο Δήμος Αμυνταίου, ενώ χορηγοί η Αμιγής Δημοτική Επιχείρηση εμφιάλωσης "Ξινό Νερό", το οινοποιείο ‘’Βεγορίτις" , το ζαχαροπλαστείο "Το Σπιτικό" στο Φιλώτα και η οικογενειακή γηγενής επιχείρηση παρασκευασμάτων φιστικιού του κ. Χρήστου Αβραμίδη.

Συντελεστές της όλης της αθλητικής εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Ευθυμίου Φωτεινή, Θεοδουλίδου Μαρία και Μηνασίδου Δέσποινα, οι οποίες εκτέλεσαν γραμματειακά καθήκοντα και φρόντισαν για τον άριστο συντονισμό του αγωνιστικού προγράμματος, προς αυτή την κατεύθυνση πολύτιμη υπήρξε η συμβολή των κυρίων Κιοσέ Κων/νου, Γκώτη, Αθανασίου, Χαραλαμπίδη Νίκου και Χατζή Ηλίας, καθώς και των  εθελοντών και εθελοντριών του συλλόγου και της ΕΣΠΕΜ.


Τα εύσημα αποδόθηκαν και στην Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας (Ε.Δ.Ο.Π.) η οποία με τα άριστα καταρτισμένα μέλη της, ήταν έτοιμη ανα πάσα ώρα και στιγμή να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παρουσιάζονταν ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τις μουσικές επιλογές του DJ Savvakis.
Το πέσιμο της αυλαίας του τουρνουά, βρήκε γονείς, συνοδούς και προπονητές να καταχειροκροτούν και να επευφημούν τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν στους αγώνες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστάσιος Κατσουπάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ως πρόεδρος του συλλόγου θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στα συμμετέχοντα σωματεία και σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη γιορτή (εθελοντές, διαιτητές, προπονητές, μέλη διοικήσεων, την γραμματεία της ΕΣΠΕΜ και χορηγοί).

 Ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς υπολογίζεται ότι περισσότερα απο 600 παιδιά συμμετείχαν στο τουρνουά, με τους φορείς τους αθλήματος να κάνουν λόγο για αριθμό ρεκόρ σε επίπεδο ΕΣΠΕΜ, αλλά πιθανόν και σε ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο. Ευχαριστώ όλους όσους τίμησαν την αθλητική εκδήλωση με την παρουσία τους. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και είς το επανιδείν!»


ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΗΤΑΝ :
1)ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
2) ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
3)ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
4)ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
5) ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 6)ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
7)ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
8)ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
9)Α.Π. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
10)Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ
11)ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
12)ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
13)ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
14)Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
15)ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
16)ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ – ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Σχόλια