Χάλκινο Μετάλλιο για τον Πολυνείκη στους Μεσογειακούς αγώνες | βίντεο


Μια κουτουλιά στο μέτωπο του Πολυνείκη από τον Αιγύπτιο, στην αρχή του 2ου γύρου,  άλλαξε την ροή και την πορεία προς τον τελικό!
 Ο Τούρκος διαιτητής δεν διαπίστωσε, όπως είπε,  δόλο στο χτύπημα και σταμάτησε τον αγώνα υπέρ του Αιγύπτιου ενώ  θα έπρεπε να δεχτεί ντισκαλιφιέ.Ο  Καλαμάρας έχασε τον αγώνα με σταμάτημα από τον γιατρό και την ευκαιρία να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Ωστόσο κατετάγη 3ος και έλαβε το χάλκινο μετάλλιο! 

Σχόλια

  1. Αυτή η τεραστία αδικία που συνέβη με τους παίκτες Πολυνείκη Καλαμάρα με τον Αιγύπτιο -αλλα και γενικώς - η ιστορία έχει αποδείξει ότι υπάρχει λόγος που οι αθλητές και προπονητές ,αποφεύγουν να εκφράζουν δημοσίως την διαμαρτυρία τους .

    Η ιστορία έχει δείξει ότι κάθε φορά που το έκαναν, το πλήρωσαν ακριβά.

    Από τον θρύλο του μποξ Μοχάμεντ Άλι -που όταν εξέφρασε την αντίθεση του με τον πόλεμο στο Βιετνάμ έχασε μετάλλια, πλήρωσε πρόστιμο χιλιάδων δολαρίων και του ανακάλεσαν την επαγγελματική του άδεια, στο βίντεο του αγώνα ,θα δείτε μερικές από τις περιπτώσεις αδικίας που έγιναν «μάθημα» στον αθλητικό κόσμο. Ένα μάθημα που πλέον δεν θα ξαναδιδάσκεται αλλιώς αλλα πάντα ως έχει....

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΝΙΚΗΤΗ { για μένα } ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!! . Πολυνείκη οι αδικίες θα υπάρχουν εις αεί Μακεδόνα μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.