Έβγαλε "άσσο" από το μανίκι του ο Μακεδονικός Κοζάνης - Απέκτησε Σταύρο Ζηνόβιο | φωτο - βίντεο



Λένε πως οι καλές ομάδες ξεκινάνε  το σχεδιασμό τους  με έναν  καλό τερματοφύλακα.
Αυτό το γνωρίζουν οι ιθύνοντες του Μακεδονικού Κοζάνης και έχοντας υπόψη την πολύ πιθανή μεταγραφή του ταλαντούχου τερματοφύλακα τους Γιάννη Πάντο φρόντισαν με αστραπιαίες κινήσεις να αποκτήσουν τον έμπειρο και έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες  της Α’  κατηγορίας. 

 Πρόκειται για τον πολύπειρο πορτιέρο  Σταύρο Ζηνόβιο.
Κίνηση εντυπωσιασμού αλλά το κυριότερο και ουσίας έκανε η διοίκηση του Μακεδονικού  αποκτώντας τον Σταύρο Ζηνόβιο.


Η απόκτηση του Ζηνόβιου αναμένεται να δώσει μεγάλη βοήθεια στον προπονητή Τάκη Καραθανάση  αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι βάζει "κέρβερο" κάτω από τα δοκάρια για τη εκπλήρωση των στόχων που έθεσε η διοίκηση.

Μια κίνηση Ματ που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που θα δημιουργούσε η  μεταγραφή του Γιάννη Πάντου.  Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία πάνω απ όλα και καλές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του Μακεδονικού.

 Ο Σταύρος Ζηνόβιος ξεκίνησε από την Χαραυγή όπου και κατάγεται και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ,στην Κοζάνη στο Βατερό και στην ΑΕΠ Καραγιαννίων.
 Οι διοικούντες του Μακεδονικού  δεν σταματούν εδώ, μάλιστα προανήγγειλαν και άλλες κινήσεις αποκαλύπτοντας πως βρίσκονται σε επαφή και πολύ κοντά στην απόκτηση άλλων τριών ποδοσφαιριστών.

Ο έμπειρος γκολκίπερ σε δηλώσεις του ευχαριστεί τη νέα του ομάδα για το ενδιαφέρον που έδειξε για το πρόσωπό του. Ένα  "ανθρώπινο " ενδιαφέρον που τον κέρδισε από την πρώτη στιγμή και ήταν και ένας από τους λόγους να αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα του Μακεδονικού.

Επίσης ευχαριστεί την πρώην ομάδα του τον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής για την συνεργασία που είχαν και της εύχεται να πετύχει τους νέους στόχους που θα θέσει

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.