Ο όρος Μυροφορίδη για την επιστροφή στον Ηρακλή

Αποτέλεσμα εικόνας για Μυροφορίδης Ματιές στα σπορ
Ο Τεχνικός Διευθυντής των ανόδων, περιμένει να υπάρξει δέσμευση για συγκεκριμένο μπάτζετ, ώστε να προχωρήσει στη μεγάλη επιστροφή.


Αποτελεί κοινό μυστικό ότι, μετά τη συνάντηση της team διοίκησης του ποδοσφαιρικού Ημίθεου με τον Παύλο Μυροφορίδη, την περασμένη εβδομάδα στη Μίκρα, ο δρόμος της επιστροφής στην ομάδα, για τον τελευταίο, έχει προλειανθεί.

 Ο Κοζανίτης είναι απολύτως ξεκάθαρος στο τι προαπαιτεί, προκειμένου να βρεθεί και πάλι στο στελεχιακό δυναμικό της ομάδας, με την οποία είναι συναισθηματικά δεμένος – και κατά δική του ανοικτή ομολογία – χωρίς να παρεκκλίνει από τον απαράβατο όρο, τον οποίο έχει θέσει.

Ζητεί το αυτονόητο, δηλαδή το να του καθορίσει η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού Τμήματος, ένα συγκεκριμένο και προκαθορισμένο ύψος μπάτζετ, βάσει του οποίου θα κινηθεί για να «κτίσει» την ομάδα, η οποία θα κληθεί να πρωταγωνιστήσει στη Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μάλιστα, έχει διευκρινίσει ότι δεν προαπαιτεί ένα υψηλό μπάτζετ, προκειμένου να προχωρήσει στην ανάληψη έργου στην «κυανόλευκη» πραγματικότητα, αλλά έστω ένα λογικό ύψος προϋπολογισμού για το αγωνιστικό τμήμα, το οποίο θα του επιτρέψει να δημιουργήσει ένα ικανό σύνολο.

Ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει πραγματοποιήσει μια πρώτη έρευνα αγοράς, ώστε να είναι έτοιμος να αναφέρει στους ιθύνοντες του Ημίθεου, ποιο είναι το ελάχιστο της οικονομικής δυναμικής, που πρέπει να του εξασφαλίσουν, με σκοπό την υλοποίηση του αγωνιστικού πλάνου.

Όλα προδίδουν ότι αυτή η δεύτερη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι και η καθοριστική, ως προς την επάνοδο του Τεχνικού Διευθυντή των ανόδων στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, που τον καλύπτει περισσότερο από κάθε άλλο αντίστοιχο στον ελληνικό χώρο…

  BlueArena

Σχόλια