“1ο Summer Camp ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ by Nikos Oikonomou”

Την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ υπό την επίβλεψη ενός εκ των κορυφαίων παικτών της γενιάς του, θα έχουν παιδιά από τα Σέρβια - Κοζάνης, αλλά και από οποιαδήποτε περιοχή του νομού Κοζάνης, μέσω του καλοκαιρινού camp που διοργανώνει ο Α.Σ. ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  σε συνεργασία με τον Νίκο Οικονόμου με την ονομασία “1ο Summer Camp ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ by Nikos Oikonomou”!


Το διάστημα από την Δευτέρα 27 Αυγούστου έως και το Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερβίων οι προπονήσεις που θα γίνουν καθημερινά υπό την επίβλεψη του Έλληνα πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή, σε όσα παιδιά επιθυμούν να βελτιωθούν μέσα από ένα πολύ εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης μπάσκετ.


Ο πρωταθλητή Ευρώπης με την φανέλα του Παναθηναϊκού το 1996 στο φάιναλ φορ του Παρισιού, πρώτος σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος το 2005 και μετέπειτα προπονητής σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος (2016) και ο Απόλλωνας Πατρών (2018) θα μεταλαμπαδεύσει τις μπασκετικές του γνώσεις στα μικρά παιδιά.
Με τις πλούσιες παραστάσεις που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όσο κι εκτός συνόρων (1999-2000 Βίρτους Μπολόνια, 2001-2002 Μπαρτσελόνα, 2003-2004 Ντιναμό Μόσχας) αλλά και τις συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει με σημαντικούς αθλητές, έρχεται στην πόλη μας με μεγάλη όρεξη για δουλειά.

Ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου το 1989 με την Εθνική Ελλάδος παίδων αναμένεται να δώσει έμφαση σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, όπως η ντρίμπλα, η ταχύτητα, η ευκινησία, το σουτ, οι επιθετικές κινήσεις, η αμυντική προσήλωση, η δύναμη και πολλά άλλα, που θα βοηθήσουν τους αθλητές να βελτιώσουν το παιχνίδι τους και να το εξελίξουν. Ο Νίκος Οικονόμου, τονίζει ότι η συνεχόμενη προπόνηση είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου οι αθλητές να γίνονται συνεχώς καλύτεροι τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.

Το πρότζεκτ απευθύνεται σε νεαρούς αθλητές/αθλήτριες  από 6 έως 17 ετών που επιθυμούν να βελτιώσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους στο παρκέ. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα πραγματοποιούνται πρωί ή απόγευμα, ενώ θα προσφέρονται νερά, χυμοί και σνακ.
Πληροφορίες / Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6936786349



Σχόλια