Γεννιέται ο νέος Εορδαϊκός

        Αγαπητοί φίλες και φίλοι
        Η Διοίκηση της Ακαδημίας ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ  μετά από ώριμη σκέψη και με αίσθημα ευθύνης για το εγχείρημα μας είμαστε στην ευχάριστη θέση  να σας ανακοινώσουμε   τη δημιουργία  του ΝΕΟΥ ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ  μιας νέας ομάδας στο χώρο του ποδοσφαίρου που γεννήθηκε από την πρόταση της διοίκησης μας και τη σύμφωνη  γνώμη των ανθρώπων της Αναγέννησης όπως την σύμφωνη γνώμη της  παλαιάς διοίκησης του ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ 2007 (Κου Λιάμη κλπ).


         Δεδομένης της αγάπης μας για το άθλημα μα προπάντως για τον ΕΟΡΔΑΙΚΟ  κάνουμε αυτό το εγχείρημα που όμως θα πρέπει να  βασίζεται σε στέρεες βάσεις για να του δώσουν  διάρκεια και  μέλλον.

         Ετσι ξεκινήσαμε από πέρσι τμήματα υποδομής από 6 ετών έως 18 ετών.
         Εφέτος με την σύμφωνη γνώμη όλων  αυτών που προαναφέραμε κάνουμε αυτήν την ανδρική ομάδα που θα συμμετάσχει στην Α’Ερασιτεχνική κατηγορία αρχικά με το όνομα Αναγέννηση και στη πορεία ΝΕΟΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ.

         Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η πόλη μας  χρειάζεται να ξαναζήσει της επιτυχίες περασμένων μακρινών ετών ζητάμε την στήριξη σας χρειαζόμαστε τις ιδέες σας είμαστε διαθέσιμοι για ότι θελήσετε.

          Ευχαριστούμε τους Παλαιμάχους Εορδαίας τους παλαιούς παράγοντες  και όλους τους απλούς φίλους μας παροτρύνουν και πιστεύουν σε αυτό που πάει να γίνει .   

                                                                                                                         
                                                                                                                                          
                                                                                                                                                         Δ.Σ                                                                                                                                                         

Σχόλια

  1. Εχουμε χασει το μετρημα και ποια ομαδα ειναι ποια εκει στην πτολεμαιδα. Ποσοι εορδαικοι υπαρχουν τελικα. Ο παλιος που διαλυθηκε, ο εορδαικος του λιαμη και ο εορδαικος του κουλιδη που ομως λεγεται αναγεννηση αλλα του χρονου θα λεγεται νεος εορδαικος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εορδαϊκός για κλάματα .... γι' αυτό δεν πατάει κανείς νοήμων άνθρωπος στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως με καποιο άλλο όνομα να κανετε κατι, το "Εορδαϊκός" ξόφλησε ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.