Ισχυροποιεί και το τεχνικό τιμ η Κοζάνη - Συνεργάτης του Δημήτρη Σιαπανίδη ο Τάσος Αραμαδανίδης

Από τη στιγμή που η Κοζάνη ανακοίνωσε τη συνεργασία  της με τον προπονητή  Δημήτρη Σιαπανίδη ήταν ζήτημα ημερών να ακολουθήσει και ο συνεργάτης του, τα τελευταία χρόνια, Τάσος Αραμαδανίδης.


Αποτέλεσμα εικόνας για Τάσος Αραμαδανίδης, Ματιές στα σπορ

Ένα επιτυχημένο τεχνικό δίδυμο. 
Οι διοικούντες της Κοζάνης το γνώριζαν πολύ καλά αυτό.
Με μπροστάρη τον πρόεδρο κ Γαβριηλίδη  με νέα φιλοσοφία  προσπαθούν να δημιουργήσουν μία ομάδα  δυνατή μέσα αλλά κι έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Οι βλέψεις και οι φιλοδοξίες των ανθρώπων της Κοζάνης  δεν είναι  άλλες  από την άνοδο  στη Γ' εθνική   και γνωρίζουν πολύ καλά πως για να τα καταφέρουν χρειάζεται δουλειά, επιμονή, υπομονή  συλλογικότητα αλλά και την  αποφυγή λαθών που κράτησαν την Κοζάνη για 3η χρονιά στο Α' τοπικό. 

Οι ιθύνοντες της ομάδας για τους παραπάνω λόγους φροντίζουν όχι μόνο να ενισχύσουν την ομάδα   μεταγραφικά  αλλά την ισχυροποιούν και τεχνικά. 

Μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην πρόσληψη και του Τάσου Αραμαδανίδη ως συνεργάτη του Δημήτρη Σιαπανίδη και δημιουργούν ένα ισχυρό τεχνικό τιμ.

Να θυμίσουμε πως Δημήτρης Σιαπανίδης και Τάσος Αραμαδανίδης είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στον Εορδαϊκό και στον Ερμή Αμυνταίου.




Σχόλια