Μπήκε στα "βάσανα" η Κοζάνη ... με στόχο την άνοδο στην Γ' Εθνική! | φωτο

Ξεκίνησε την Δευτέρα 6/8   με υψηλές φιλοδοξίες  η προετοιμασία της Κοζάνης  υπό της οδηγίες του νέου προπονητή Δημήτρη Σιαπανίδη και του συνεργάτη του Τάσου Αραμαδανιδη. 
Εκτός από τους  περισσότερους  παίκτες  του περσινού ρόστερ, που παραμένουν και φέτος στην ομάδα το παρών έδωσαν τα νέα αποκτήματα της Κοζάνης.
 
Το παρόν στην πρώτη έδωσαν 23 ποδοσφαιριστές με δικαιολογημένα απόντες τον Ηλία Τσικόπουλο , Νίκο Τραυλό  και Ηλία Δούμα (ήταν στο γήπεδο αλλά δε μπήκε στην προπόνηση). 

Η διοίκηση αφού υποδέχθηκε τους παίκτες, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης ,  "Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, με υγεία για όλες τους παίκτες και όλα θα πάνε καλά. Ο στόχος της φετινής χρονιάς είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στη Γ' εθνική."

Ο προπονητής Δημήτρης Σιαπανίδης  ευχήθηκε: "Καλή αρχή, με υγεία   να έχουμε είπε  ένα ωραίο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας ημέρα με την ημέρα  παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται για να εκπληρώσει τους υψηλούς  στόχους της."

Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές πάτησαν χόρτο και η αγωνιστική  χρονιά  ξεκίνησε  και επίσημα. 








Σχόλια

  1. Αμα μας πεις και αναλυτικα αυτους τους 23 που δωσανε το παρον, τοτε θα πω οτι ναι ειναι απ τα λιγα σωστα ρεπορταζ (τοπικα παντα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. an eixe h giagia mou rodes 8a Htan patini Ase re file

      Διαγραφή
    2. Η ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.