Γ' Εθνική: Μεγάλο «αγκάθι» το γηπεδικό για τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας

Ο σχεδιασμός και τα πλάνα της διοίκησης της Καλλιθέας αναφορικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι, αναντίρρητα, σε καλό δρόμο, ενώ όπως διαβεβαιώνουν τα μέλη της, σε οικονομικό επίπεδο δεν θα υπάρξουν παλινδρομήσεις, όμως, αυτό που τους «πονοκεφαλιάζει» ιδιαίτερα, δεν είναι άλλο από το γεγονός πως το Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς κρίθηκε ακατάλληλο για χρήση.
Είναι, βεβαίως, ένα τεράστιο ζήτημα, που την ευθύνη για την «εγκατάλειψη» του γηπέδου της Καστοριάς έχει ο Δήμος, ο οποίος είναι και υποχρεωμένος να δώσει λύση το δυνατόν ταχύτερα, μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει.

Ωστόσο, η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου πιστεύει πως τελικά θα ξεπεραστεί αυτός ο… σκόπελος και ότι δεν θα χρειαστεί να ανατρέξει σε εύρεση γηπέδου με άδεια καταλληλότητας, για να το χρησιμοποιήσει ως έδρα του.

Να τονιστεί δε, ότι άδεια καταλληλότητας για ματς σε Εθνικές διοργανώσεις διαθέτει στο νομό μας μόνο το γήπεδο του Κάστορα, με ότι αυτό συνεπάγεται για το αν τελικά το συγκεκριμένο μεγάλο πρόβλημα του Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς δεν βρει λύση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του προέδρου του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας, Πέτρου Νανά:



ΠΗΓΗ – ΒΙΝΤΕΟ: sentra

Σχόλια