Παρουσίαση εφηβικού τμήματος ΑΕ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 2018

Λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων σας παρουσιάζουμε την σύνθεση του εφηβικού τμήματος της ομάδας ΑΕ Διόσκουροι Κοζάνης με το απαραίτητο χιούμορ.
Ξεκινάμε από τους περιφερειακούς παίκτες.


Ρήνος Κωνσταντίνος γεν. 2001 guard, 1,83 μ. Το μυαλό της ομάδας, οργανωτής με φαρμακερό σουτ, οι φήμες λένε ότι μπορεί να οργανώσει ακόμα και χώρα μετά από μνημόνια.

Παπαγιάννης Γιώργος γεν. 2002 guard, 1,93 μ. ένας χαρισματικός σκόρερ, με άψογη τεχνική κατάρτιση και πάσα διαβήτη, οι φήμες λένε ότι μπορεί να περάσει την μπάλα και από τρύπα βελόνας.

Χ’ Ιωάννου Γιάννης γεν. 2001 guard, 1,77 μ. ο αμυντικός εξολοθρευτής των περιφερειακών μιλάμε για βδέλλα, είναι ο γρηγορότερος παίκτης της ομάδας κάτι σαν τον flash δηλαδή χωρίς τις φλόγες.

Δρίζης Σωτήρης γεν. 2002, guard, 1,86 μ. ένας περιφερειακός που συνδυάζει την δύναμη και την αθλητικότητα με το καλό σουτ ενώ παράλληλα δίνει στην ομάδα και την απαιτούμενη σταθερότητα. Ο Σωτήρης είναι ο ορθολογιστής της παρέας αφού συνηθίζει να μιλάει όρθιος.

Τσίρος Νίκος γεν. 2002 guard, 1,79 μ. ένας πολυτάλαντος αθλητής με ευχέρεια στο σουτ και την ντρίπλα, πολύ καλός αμυντικός με μεγάλες αντοχές. Λιγομίλητος θυμίζει κάτι από Βούδα στο πιο νεανικό βέβαια.

Καραλίβανος Γιάννης γεν. 2003 guard, 1,86 μ. σκόρερ με μεγάλη ευχέρεια στο σουτ, πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, η ήρεμη δύναμη της ομάδας, με την ψυχραιμία να τον διακρίνει (δανεικός από το παιδικό τμήμα).

Κηπουρίδης Ανδρέας γεν. 2004 guard, 1,85 μ. ο βενιαμίν της ομάδας, ένας ακόμα χαρισματικός σκόρερ με σουτ φωτιά και μεγάλη ευχέρεια στην ντρίπλα(δανεικός από το παιδικό τμήμα) .

Περνάμε στους forward της ομάδας όπου ψηλώνει λίγο η υπόθεση.

Στολτίδης Ιεροκλής γεν. 2001 forward/center, 2,00 m. Ένας ταλαντούχος αθλητής με τεράστια σωματικά χαρίσματα, έχει καλή ντρίπλα και σουτ ενώ αμυντικά μπορεί να σκεπάσει το καλάθι χάρη στην αλτικότητά του, οι φήμες λένε ότι μπορεί να μπλοκάρει και την λεωφόρο Κηφησίας αν θέλει.

Βούρκας Βασίλης γεν. 2001, forward, 1,87 μ. Ένας πολύ σοβαρός αθλητής όπου μπορεί να διεισδύσει σε οποιαδήποτε άμυνα, πολύ δυνατός με καλή ντρίπλα, πολύ αθλητικός με ηγετικές τάσεις.

Γατόπουλος Βαγγέλης γεν. 2001 forward, 1,96 μ. διακρίνεται για το φονικό του σουτ, με πολύ καλές κινήσεις μέσα στην ρακέτα, γρήγορος, αλτικός, με πολύ καλή επαφή με το καλάθι. Η ψυχραιμία είναι το σήμα κατατεθέν του Βαγγέλη, οι φήμες λένε ότι δεν έχει χάσει ποτέ στο πόκερ (ίσως επειδή δεν παίζει).

Σκαρκαλάς Αλέξανδρος γεν. 2002, forward, 1,97μ. ένας πολύ αθλητικός ψηλός με καλή ντρίπλα, καλά τελειώματα και αξιόπιστο σουτ. Διακρίνεται για την αμυντική του ικανότητα καθώς συνηθίζει να σβήνει τα φώτα των αντιπάλων, γνωστός στους στενούς κύκλους και ως ηλεκτρολόγος. Το όνομά του θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε φωτεινή επιγραφή που αναβοσβήνει.

Βασιλόπουλος Χάρης γεν. 2003, forward, 1,91 μ. διακρίνεται για το σουτ, τα βάζει και από το σπίτι του, ένας ακόμα αθλητής μας με πολλά σωματικά προσόντα και πολύ εξελίξιμος (δανεικός από το παιδικό τμήμα).

Ζολώτας Νίκος γεν 2003, forward/center, 1,95 μ. Κακώς έχουμε τον Νίκο στα center καθώς είναι απίστευτα γρήγορος αλλά είναι και δυνατός (ταύρος λέμε) επομένως καλώς τον έχουνε οι προπονητές σε αυτήν την θέση. Μεγάλα σωματικά χαρίσματα, αθλητικός με καλή ντρίπλα, καλή επαφή με το καλάθι, επίσης πολύ εξελίξιμος (δανεικός από το παιδικό τμήμα).

Σχόλια