Τα φιλικά .. σήμερα Σάββατο 22/9 - Μακεδονικός Φούφα - Μελιτεύς Μελίτης 4-0 - Μακεδονικός Σιάτιστας - Ερμής Αμυνταίου 1-1 | βίντεο

Μακεδονικός Φούφα - Μελιτεύς Μελίτης 4-0
Εύκολο απόγευμα για τον Μακεδονικό Φούφα, που στο τελευταίο φιλικό κέρδισε 4-0 στην Πτολεμαΐδα τον Μελιτέα Μελίτης.
Για την ομάδα του Γιάννη Σαμαρά δυο γκολ πέτυχε ο Καλογιαννίδης και από ένα οι Μαυροματίδης και Τοπάλης (με πέναλτι). Για την ομάδα της Φλώρινας, στην τελική “πρόβα” πριν την ιστορική πρεμιέρα εντός με τον Αγροτικό Αστέρα, έλειψαν οι Ιωαννίδης και Κυριακόπουλος.

Μακεδονικός Φούφα: Γ. Μπίντσης, Τζουβάρας, Τακίδης, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Μόσχος, Τοπάλης, Μαυροματίδης, Καλογιαννίδης, Ματούλας. Έπαιξαν και οι Δινοβίτσης, Ν. Μπίντσης, Τουλουμενίδης Γ., Τουλουμενίδης Φ., Κοπατσάρης, Πολυχρονίδης, Ρουγκάτσος, Χάιτας, Μανιδάκης.

Μελιτεύς Μελίτης: Μπερμπερίδης, Σοβισλής, Αγγέλου, Σεκουλίδης, Τσώτσος, Γεωργιάδης, Γιόσης, Λεζάκης, Μπατμάς, Κάσα, Ρωμαίος. Έπαιξαν και οι Ντόνος, Παπασωτηρίου, Σουσανίδης, Μωυσιάδης, Πασλαμούσλας, Μαυροματίδης, Ζώχιος, Ροϊδης, Κεσίδης.


Μακεδονικός Σιάτιστας - Ερμής Αμυνταίου 1-1 

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν Μακεδονικός Σιάτιστας και Ερμή Αμυνταίου σε φιλικό που έγινε νωρίς το απόγευμα στη Σιάτιστα.

Η Σιάτιστα βελτιωμένη σε αρκετά σημεία, ενώ οι παίκτες της είχαν την ευκαιρία να μείνουν σε ρυθμό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Μακεδονικός ήταν αυτός που πήρε τα ηνία στο σκορ, με τον Ταφαρλή να σκοράρει στο 17ο λεπτό, ενώ ο Χαίτίδης ισοφάρισε στην επανάληψη στο 51’ για τον Ερμή Αμυνταίου.

Μακεδονικός Σιάτιστας (Καραμπατζάκης):  Κωφίδης (Πάντος), Μ. Μπούρτσος, Σβίρος, Μπατσής Χ, Μούστα, (Ζιώγας), Γ. Τσιούκρας (Μπατσής Β.), Τσιούκρας Χ. (Καρακουλάκης), (Χαντάβας), Ντόλιας, Τσακνάκης, Ταφαρλής, Παπαγαθονίκου .


Ερμής Αμυνταίου (Μαργιορίδης): Ηλιόπουλος, Πιριτσάους, Σιδηρόπουλος, Γεωργιρζίδης  Βασιλειάδης, Κουτσομήτρος, Δόνες, Αμαραντίδης, Χαμαλίδης, Τσορλίνης, Ηλιάδης, Μαρκόπουλος, Αθανασίδης, Χαϊτίδης

ρεπορταζ - Μακεδονικός Σιάτιστας - Ερμής Αμυνταίου siatista-info.blogspot.com

Σχόλια