Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Τιτάν Σερβίων – Μακεδονικός Κοζάνης 1-0 | φωτο - βίντεο

Δύσκολη νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο Τιτάν Σερβίων κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης .Ίσως βάση εικόνας  παιχνιδιού και ευκαιριών η ισοπαλία να ήτανπιο  δίκαιο αποτέλεσμα .


Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες αλλά καθαρό ,  με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Τιτάν ευτύχησε να προηγηθεί στο 32' με κεφαλιά του Πλιάτσικα ύστερα από  φάουλ που εκτέλεσε ο  Σαββούδης  και κράτησε το υπέρ του σκορ με νύχια και με δόντια αφού ο Μακεδονικός στη συνέχεια   ανέβασε την απόδοσή του πίεσε είχε τρία δοκάρια αλλά δε κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα για να φύγει από τα Σέρβια με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Οι δύο ομάδες να σημειώσουμε ότι είχαν αρκετές απουσίες.

το φιλμ του αγώνα
Στο 23' αντεπίθεση του Μακεδονικού με τον Τζέλο σουτ  μπλοκάρει ο Γκόγκος.
Στο 30' φάουλ του Σαββούδη μέσα στην περιοχή  και με κεφαλιά ο Πλιάτσικας από κοντά  κάνει το 1-0.
Στο 43' σουτ Ντουρμίσι άουτ.
Στο 44' σέντρα Κιβρακίδη ο Κακαφίκας στην προσπάθεια του να αποκρούσει στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά στο κάθετο δοκάρι της ομάδας του.
48' λάθος εκτέλεση φάουλ από τον Μακεδονικό ο Σαββούδης θα φύγει επικίνδυνα στην αντεπίθεση μέσα στην περιοχή και πλάγια σουτ λίγο έξω.
Στο 74' Γοδενόπουλος πλάγιο μέσα στην περιοχή , η μπάλα στον Στεφανίδη σουτ ωραίο εξίσου ωραία πέφτει στη γωνία του ο Γκόγκος και αποκρούει.
Στο 85' μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό να ισοφαρίσει. Σουτ μέσα από την περιοχή Στεφανίδη η μπάλα τραντάζει το κάθετο δοκάρι στην επαναφορά ο Ντουρμίσι από κοντά νέο πλασέ πετάγεται ο Γκόγκος  και σώζει την ομάδα του από βέβαιη ισοφάριση.
Στο 87' δυνατό σουτ Ντουρμίσι άουτ .
Στο 91' νέα μεγάλη ευκαιρία και νέο δοκάρι για τον Μακεδονικό Σύγχυση στην περιοχή των Σερβίων η μπάλα στον Κατσάρα σουτ από κοντά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι σκάει στο έδαφος και απομακρύνουν οι αμυντικοί κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Μακεδονικού στον επόπτη  που υποστήριζαν ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή της εστίας του Γκόγκου.

Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς): Γκόγκος, Παπαστεργίου, Λάμπρου (83’ Πράσος),  Χαρισίου, Κακαφίκας, Σαλτσίδης, Μέτκο, Βητόπουλος, Πλιάτσικας (89’ Νέστορας), Σαββούδης (90’ Δουβαρτζίδης Στ.), Γκίνη (73’ Ράπτης).

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):  Ζηνόβιος, Γκλιάνας (46’ Κατσάρας), Κιβρακίδης, Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης, Γοδενόπουλος, Γεωργιάδης (83’ Βατζήκας), Παπαθανασίου (68’ Στεφανίδης), Ντουρμίσι, Τζέλος, Χατζηζήσης (81’ Βλάχος).

Διαιτητής:  Τσούλης

Βοηθοί:  Λαμπριανίδης, Βογδόπουλος 










Σχόλια