Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Παντελίδης η κοπή πίτας του Συλλόγου ΦΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ | φωτο


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο Πατήρ Αθανάσιος , ο Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας Καρυπίδης Θεόδωρος, η Περιφεριακή σύμβουλος η Μαρία Καρυπίδου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Μετεγκαταστάσεων – Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με την ΔΕΗ, ο Αριστερίδης Ιωάννης που κάνει χρέη Δημάρχου,  ο Δημοτικός σύμβουλος Καραΐσκος.
Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, αυτό ήταν το μήνυμα που η διοίκηση του Εορδαϊκού ήθελε να προβάλει σε μια σεμνή τελετή που προσέφερε προς τους φιλάθλους-ποδοσφαιριστές-γονείς των αθλητών.

Αφού απαραίτητη προϋπόθεση του να γίνει κάποιος, ένας καλός αθλητής - πρωταθλητής, θα πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να είναι σωστός και καλός άνθρωπος στην κοινωνία.

Επάνω στο πρότυπο αυτό προχώρησε το Δ.Σ του συλλόγου βραβεύοντας δύο αξιόλογα πρόσωπα της τοπικής κοινωνία που προσέφεραν πολλά στον τομέα της υγείας.

Πρόκειται για τον ιερέα π. Αθανάσιο Καμπούρη που εργάζεται στη μονάδα αιμοδοσίας επί 23 έτη στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο την απονομή την έκανε ο Γιάννης Κουλίδης, και τον μέχρι πρότινος διευθυντή της χειρουργικής κλινικής Ιορδάνη Ανδρεάδη που έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί την απονομή την έκανε ο Περιφεριάρχης Καρυπίδης Θεόδωρος. 

Ακόμη ο πρόεδρος της ομάδας Μωυσιαδης Γεώργιος αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου της καρδιάς μας καθώς και στο νέο ξεκίνημα που έγινε προκειμένου ο σύλλογος να ξαναγεννηθεί και σε λίγο καιρό να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία βρίσκεται και φυσικά στην Φουτ μπολ λιγκ στη θέση της τη φυσική..... τουλάχιστον, και όλα αυτά πάντα με την συμβολή του Γιάννη Κουλίδη και των υπολοίπων συνεργατών που δείχνουν πως αγαπάνε την ομάδα με την καθημερινή αφιλοκερδή τους παρουσία στο γήπεδο. 

Ευχαρίστησε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, όλους τους χορηγούς μας όλους όσους προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο μας και όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία της εκδήλωσής μας! Ευχαρίστησε ακόμη τον τέως πρόεδρο Ιάκωβο Παντελίδη και τον ιδιοκτήτη της "Διαφάνειας" και του ptolemaida news gr ως ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και τέως μέλος του Δ.Σ για την παρουσία τους. 

Τέλος μετά την κοπή της πίτας -με τις ευλογίες του π. Αθανασίου - ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην αίθουσα Τερψιχόρη του ξενοδοχείου Pantelidis σήμερα 17 Φεβρουαρίου στις 13:00 στην Πτολεμαΐδα.

Την όλη εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος Κούλα Πουλασιχίδου με τον μοναδικό και ξεχωριστό της τρόπο.

Ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολιτισμό!







Σχόλια