ΑΕ Άνω Κώμης: Αηδία και απογοήτευση...

Αυτά τα δυο συναισθήματα κυριαρχούν σήμερα στην ομάδα μας!
Και αναρωτιόμαστε, άραγε αξίζει ο κόπος να ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

Αξίζει να παρατάμε τις δουλειές μας και να τρέχουμε στα γήπεδα;
Αξίζει αυτους τους δύσκολους καιρούς να ματώνουμε οικονομικά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τις ομάδες μας ενεργές;
Αξίζει να προσπαθήσουμε να πείσουμε τα παιδιά να έρθουν στο γήπεδο και να τα διδάξουμε το «ευ αγωνιζεσθαι»;

Ναι, κύριοι αξίζει! Γιατι ο δικός μας στόχος δεν είναι η άνοδος στις κατηγορίες είναι το ποδόσφαιρο! Ο μοναδικός στόχος μας είναι το καινούριο γήπεδο το οποίο θα είναι γεμάτο απο παιδιά που θα αθλούνται! 
Γι’ αυτο κύριοι απο εδω και περα δε θα ασχοληθούμε με τους διαιτητές και ποιοι διαιτητές θα μας σφυρίζουν! Στείλτε μας όποιους θέλετε! 

Οσον αφορά για τον χθεσινό αγώνα υπήρξαν κάποιες φάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα χωρις αυτο να σημαίνει οτι μειώνουμε την προσπάθεια και την επιτυχία της αντίπαλης ομάδας. 

Επειδή πολλά ειπώθηκαν απο καποιους παραθέτουμε τις φάσεις που πιστεύουμε οτι κρίνουν έναν αγώνα:
1. Ακυρωθέν γκολ με το σκορ στο 2-1 υπερ μας σε στημένη φάση χωρίς να καταλάβει κανείς γιατί σφύριζει φάουλ και χωρίς καμία διαμαρτυρία και από τους αντιπάλους.
2. Δίνεται επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του αντιπαλου χωρις καμια επαφή απο παίκτη μας ενώ ο παίκτης μας είναι σε κατεμφανέστατη θέση για γκολ.
3. Σταματάει αντεπίθεση της ομάδας μας, ένας αμυντικός με τρεις επιθετικούς, για να δώσει δηθεν κάρτα στον αντίπαλο για παραβαση.
4. Υποδεικνύει ανάποδο φάουλ έξω από την περιοχή μας σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας από πού προήλθε και η ισοφάριση  σε 2-2.
5. Το κατεμφανέστατο χέρι-πέναλτυ του παίκτη του αντιπάλου το μετατρέπει σε φάουλ έξω από την περιοχή.
6. Παίκτης της αντιπάλου χτύπα τον παίκτη μας με κλωτσιά και δίνει φάουλ στην αντίπαλο (ανάποδα δηλαδη και παλι) απο όπου προήλθε και το 3-2.
7. Μη καταλογισμό κόκκινης κάρτα σε παίκτη της αντιπάλου μετά από σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη μας (δεύτερη κίτρινη). 
8. Αποβολή παίκτη μας με κόκκινη καρτα σε διεκδίκηση μπάλας και ακούσιας επαφής με αντίπαλο λόγω γλιστρήματος του. Όπου παρόλα αυτα στο φυλο αγώνως γράφτηκε για κλοτσιά του παίκτη μας εκτος φάσεως! 

Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε οι κύριοι που κινείται τα νήματα του ποδοσφαίρου της Κοζάνης, πως με τέτοια γεγονότα το ποδόσφαιρο του νόμου σβήνει. Πλεον απαξιώνεται και τους λίγους παράγοντες που μείναν να ασχολούνται και να προσπαθούν για το ποδόσφαιρο. 
Όταν ενας «κύριος» μπροστά σε 300 και πλέον φιλάθλους σε Β´τοπικό αγώνα έρχεται και δεν σέβεται τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, τους παράγοντες, τους προπονητές και με το έτσι θέλω καθορίζει την έκβαση ενός αγώνα τότε αναρωτιόμαστε αν αξίζει ο κόπος να ασχολούμαστε πλέον. 

Ναι, εμείς συνεχίζουμε κύριοι να προσπαθούμε για το ποδόσφαιρο! 
Παίρνουμε δύναμη και κουράγιο απο τον κόσμο που για άλλη μια φορά μας στήριξε!

Κύριοι της ΕΠΣ Κοζάνης ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Πάρτε μέτρα και προστατεύστε το ποδόσφαιρο του νομού μας πριν να είναι πολύ αργά. 

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αιανής για την νίκη της και την άνοδο της, καθώς και την άψογη συμπεριφορά των παικτών της. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μας για την αγωνιστικότητα και το πάθος της. 
Δεν τα παρατάμε! 
Συνεχίζουμε με ένα μόνο στόχο... το ποδόσφαιρο!!!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ...!!!

Α.Ε ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ
Βασιλης Μουσιος

Σχόλια


  1. Καλά κάνετε κύριοι της ανω κώμης και ασχολείστε με το ποδόσφαιρο και το κάνατε πολύ καλά τόσο καιρό αλλά βάλατε λάθος άνθρωπο στην οικογένεια σας και χαλάσατε την όλη θετική εικόνα που είχατε χτυσει όλα αυτά τα χρόνια !!!!!!! ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ;ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΑΣ ...... καληνύχτα το ποδόσφαιρο στην ΑΝΩ ΚΩΜΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ρε παιδιά ανεβάστε το βίντεο να έχουμε άποψη και εμείς οι ουδέτεροι ....πρώτη φορά βλέπω ανακοίνωση κατά τις διαιτησίας και ενώ υπάρχει βίντεο να μην δείχνουν τις φάσεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.