Στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα του ΜΆΝΤΣΕΣΤΕΡ ο Τεληκωστόγλου Απόστολος ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας!

Για 9η φορά μέχρι σήμερα καλεσμένος της Εθνικής μας ομάδας ο Αθλητής και Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής του συλλόγου της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, Τεληκωστόγλου Απόστολος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Μάντσεστερ της Αγγλίας , στην ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg . 


Ο Αποστόλης  έλαβε αυτήν την θέση αφού σύμφωνα με τον κανονισμό τής Ομοσπονδίας , κατάφερε από τις διοργανώσεις πού συμμετείχε το 2018 να έχει την μεγαλύτερη βαθμολογία της κατηγορίας του στην Χώρα μας !!!

Θα είναι η 4η φορά που παίρνει μέρος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα με Πρώτη του συμμετοχή στο παγκόσμιο της Αιγύπτου το 2012 που κατέκτησε μάλιστα και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία -73 kg εφήβων, το 2015 στο παγκόσμιο ανδρών της Ρωσίας , το 2017 στο παγκόσμιο της Κορέας , και το 2019 , ένα χρόνο πριν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός τού πλανήτη την Ολυμπιάδα του Τόκυο , θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο της Αγγλίας !!!

Το Δ.Σ. και οι Προπονητές του Συλλόγου συγχαίρουν τον Αποστόλη για την θέση του στην Εθνική μας ομάδα , που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για κάθε αθλητή και του εύχονται καλή προετοιμασία το επόμενο διάστημα μέχρι το Παγκόσμιο ...

Σχόλια