Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Δαναοί Κοζάνης - Ελπίδες ΑΕΚ 2-0 φωτο - βίντεο

Δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης στο Βατερό απέναντι στην δυνατή ομάδα των Δαναών που νίκησαν με 2-0 στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.




Μετά την νίκη του Βυζαντινού Αετού επί της Καλαμιάς η “ουρά” του 2ου Ομίλου άρχισε και πάλι να αποκτά ενδιαφέρον καθώς πλέον στην τελευταία θέση ισοβαθμούν ο Βυζαντινός Αετός και η Δόξα Βερμίου Πύργων με 13 βαθμούς , οι Ακρίτες έχουν 15 και οι Ελπίδες ΑΕΚ είναι στους 18.

Στο παιχνίδι στο γήπεδο Βατερού, αν και είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι Δαναοί ήταν αυτοί που ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια την νίκη.

Οι Ελπίδες της ΑΕΚ ήταν κατώτερες του αναμενομένου, αγωνίστηκαν χωρίς νεύρο και δεν έδειξαν ότι θα μπορούσαν να χτυπήσουν το παιχνίδι.

Η καλοδουλεμένη ομάδα των Δαναών είχε περισσότερη διάθεση, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο, σημείωσε δύο γκολ και είχε και δύο δοκάρια.

Τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 56′ μετά από φάουλ-σέντρα του Χρήστου ο Μάτσιας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 87′ μετά από αντεπίθεση των Δαναών ο Χρήστου σημείωσε το τελικό 2-0.



ΔΑΝΑΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Πάρης Λεωνιδάκης): Κουσιάρης, Χατζής, Σαββούδης, Τσίμπλινας, Στεργίου, Κρικέλης, Καραμάρκος (68′ Ζυμπάς), Φλέγκας (71′ Σοφόγλου), Καλημέρης, Μάτσιας (68′ Παπαθωμάς), Χρήστου.



ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βασίλης Μαντζώλας): Πετρούλης, Στεφανόπουλος (66′ Σιαμπανόπουλος), Καραγιάννης (60′ Παπαθανασίου), Φωτούλας, Μήττας, Τσολακίδης, Τσιφτσής, Πόζογλου (88′ Βοριαζίδης), Κ. Μεχτερίδης, Βαχτσεβάνος (88′ Κορκίδας), Παλόγλου.

Διαιτητής: Κουτσώνας.
Βοηθοί: Μπακατάρη, Δημητριάδου.





Σχόλια