Εθνικός Βατερού: Και το όνομα αυτού Πάρης Λεωνιδάκης - Ευχαριστίες σε Θωμά Παπαδόπουλο


Η διοίκηση του Εθνικού  Βατερού με ανακοίνωση της  ευχαριστεί τον τεχνικό Θωμά Παπαδόπουλο για τη συνεργασία που είχε και του εύχεται καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει να κάνει από  εδώ και πέρα.

Επίσης η διοίκηση ανακοίνωσε το νέο προπονητή της ομάδας που ακούει στο όνομα Πάρης Λεωνιδάκης.

Ο Λεωνιδάκης προπονητής στα  τμήματα υποδομής των Δαναών  έχει διατελέσει επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της ομάδας του Εθνικού Βατερού προσφέροντας τα μέγιστα .
Ήρθε η ώρα πλέον για τον νεαρό και φιλόδοξο τεχνικό να προσφέρει τις υπηρεσίες του και από τον πάγκο του Εθνικού.

Μετά την ανακοίνωση του νέου προπονητή οι διοικούντες του συλλόγου θα ξεκινήσουν και τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που ήδη υπάρχουν  στο ρόστερ.

 Αμέσως μετά θα προχωρήσουν σε μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας ούτως ώστε ο Εθνικός να παρουσιαστεί δυνατός και ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Σχόλια

  1. Τιγρη εχασες την μπαλα να δουμε φετος ποιοι ποδοσφαιριστες θα κατσουνε από το περσυνο ροστερ με τοσα που τους εταξες περυσι και δεν εδωσες τπτ…. ειδη τα ατομα που ελεγες περυσι σημαιες την κοπανησαν…...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία!
    Επιτέλους εμπιστευτείτε για την θέση του προπονητή στις ομάδες σας νεους,καταρτισμένους και επιμορφομενους προπονητές και να είστε σίγουροι πως σε βάθος χρόνου η επιλογή σας σας,θα σας δικαιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.