Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης – ΑΟ Κρόκος 0-2 | φωτο - βίντεο

Με δύο πέναλτυ, ένα στο πρώτο ημίχρονο κι ένα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Α.Ο. Κρόκου πέρασε από το Στρατιωτικό Γήπεδο και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα του Α’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας αν και απομένει ακόμα μία αγωνιστική για την λήξη του πρώτου γύρου.


Ο Κρόκος είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες.

Οι Ελπίδες παρατάχθηκαν με αμυντική τακτική και δεν απείλησαν καθόλου επιθετικά.

Το σκορ άνοιξε στο 32΄ο Βασίλης Δούλδουρας με πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος από τον Καραγιάννη, σε μία φάση που η μπάλα έφευγε στα πλάγια χωρίς κανένας να έχει την κατοχή της.

Ήταν μία αυστηρή απόφαση του διαιτητή που εκνεύρισε τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο μοτίβο, με τις Ελπίδες να κλείνουν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους και τον Κρόκο να έχει την υπεροχή αλλά χωρίς να δημιουργεί φάσεις.

Τελικά την νίκη του Κρόκου σφράγισε με νέο πέναλτυ ο Μάρκος Καρανάνος στο 94′ μετά από χέρι του Λέντζη.

Με την νίκη του αυτή ο Κρόκος παρέμεινε πρώτος με 34 βαθμούς αν και την τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Τετάρτη 18-12-2019 θα κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό.

Οι Ελπίδες παρέμειναν στην 7η θέση με 15 βαθμούς, 4 βαθμούς πάνω από την Αναγέννηση Λιβαδερού που βρίσκεται στην 9η θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής.

Οι Ελπίδες θα κλείσουν το 2019 με το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου την ερχόμενη Τετάρτη στην Ροδιανή απέναντι στην Αγία Παρασκευή.


ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βασίλης Μαντζώλας): Δημητράκης, Στεφανόπουλος (66′ Κορκίδας), Παπαθανασίου, Κουντουράς, Τσιφτσής, Κεντεποζίδης, Μαλιόγκας (77′ Τζέλος), Βοριαζίδης (84′ Λέντζης), Αλεξανδρίδης (55′ Βαξεβάνος), Κασαπίδης, Καραγιάννης.

Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ (Γιάννης Τσιρέκας): Γρηγοριάδης, Π. Καπλάνογλου, Τουρτούρας, Ι. Καρανάνος, Μανώλας, Δ. Καπλάνογλου, Δούλδουρας (84′ Δινόπουλος), Δάλλης (79′ Μ. Καρανάνος), Σιδηρόπουλος, Ουζούνης (66′ Τούνας), Μερολλάρι (58′ Π. Παπαδόπουλος).

Διαιτητής: Καρατέρπος.
Βοηθοί: Σακελλαρίου, Κ. Σίας.















Σχόλια