Νέο ενδιαφέρον Στέλιου Μιχούλα για ομάδα εκτός Ν. Κοζάνης

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας ο πρώην πρόεδρος της Α Ε Κοζάνης  πλησίασε παράγοντες ομάδας  εκτός Νόμου Κοζάνης   η οποία ανέβηκε φέτος στη Γ' εθνική  κατηγορία  δείχνοντας  ενδιαφέρον να εμπλακεί διοικητικά.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο κ. Στέλιος Μιχούλας στην πρώτη επαφή που είχε  ανέλυσε  στους ανθρώπους της ομάδας το πλάνο που έχει  σχεδιάσει.

Ένα πλάνο που λίγο πολύ γνωρίζουν οι άνθρωποι των σωματείων εδώ στη Κοζάνη αλλά δεν έδειξαν το ανάλογο ενδιαφέρον,όπως εξάλλου  τόνισε και ο ίδιος λίγο καιρό πριν  στη σελίδα μας. 


Σχόλια

  1. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ... ελάτε κύριε να σοβαρευτούμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τον γνωρίζω τον κύριο. Τον έχω παρακολουθήσει σε 2 συνεντεύξεις του. Δυστυχώς δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ούτε τι θέλει να κάνει. Έχω προσωπικά την εντύπωση ότι πέραν από δηλώσεις δεν κάνει κάτι άλλο. Αφού έλυσε τα προβλήματα στο νομό Κοζάνης, τώρα θέλει να λύσει τα προβλήματα και σε άλλου νομούς!!! Τι να πώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δημοσίευμα για συνένωση ακόμη και της ΑΕΠ με την Κοζάνη (!!!!) δικαιώνει το γιατρό, που αυτό είναι που υποστηρίζει: συνένωση δυνάμεων. Όποιοι ή δεν καταλαβαίνουν ή αρνούνται γιατί ξεβολεύονται ας τραβήξουν το μοναχικό τους δρόμο. Οι ανοιχτόμυαλοι, που θα αντιληφθούν την πραγματικότητα, χαμένοι δε θα βγούνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.