Με Τάκη Καραθανάση ξεκίνησε ο προγραμματισμός του Μακεδονικού Κοζάνης - Έναρξη προετοιμασίας - φιλικά - μεταγραφές


Με το που έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης οι άνθρωποι του Μακεδονικού έπιασαν αμέσως δουλειά και έβαλαν μπροστά  τον σχεδιασμό και τον  προγραμματισμό.Πρώτα απ' όλα  ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την αγωνιστική ομάδα  και αφού ακολούθως μιλήσουν  με τους υπεύθυνους της ακαδημίας  και  ανακοινωθούν οι προπονητές των υποδομών θα ανακοινωθεί  και η ημερομηνία έναρξης  της ακαδημίας.

Ο Προγραμματισμός του Μακεδονικού Κοζάνης 
 Κρατάει Δημήτρη  Καραθανάση  και τον κορμό. Ενισχύεται στις μεταγραφές.  Έναρξη προετοιμασίας και φιλικά. 

Με τον Τάκη  Καραθανάση (κάτοχο πτυχίου UEFA B  για 7η συνεχόμενη χρονιά   θα συνεχίσει η ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης.

Ο έμπειρος κόουτς φέτος  θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας τη Δευτέρα  3 Αυγούστου  6.00μ.μ. στο Στρατιωτικό γήπεδο. 

Η ενίσχυση του ρόστερ
Η διοίκηση του Μακεδονικού πέραν των  νεαρών   που ανεβαίνουν από την  Κοζάνη 2004 κι  αφού συζήτησε  και συμφώνησε  με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές  κινείται για την περαιτέρω ενίσχυση  του ρόστερ.

Ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού πρέπει να θεωρούνται και τρεις ποδοσφαιριστές από την Αστραπή Κλείτου τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μαζί με τους νεαρούς που ανεβαίνουν από την Κοζάνη 2004  τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Από κει και πέρα ο Μακεδονικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές  οι πρώτες επαφές έγιναν  θετικό κλίμα υπάρχει  και αναμένεται με την έναρξη των μεταγραφών να ανακοινωθούν και αυτοί. 

Έναρξη προετοιμασίας
Η έναρξη της  προετοιμασίας του Μακεδονικού ορίστηκε η Δευτέρα 3 Αυγούστου  2020 
και ώρα 6μμ στο Στρατιωτικό 
 
Τα φιλικά του Μακεδονικού Κοζάνης
Την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών, με πολλά φιλικά παιχνίδια να χτίζει και την φυσική κατάσταση θα συνεχίσει και φέτος  ο Μακεδονικός Κοζάνης.  

Τα φιλικά και οι ημερομηνίες 
Τετάρτη 12/8   ΑΕ Κοζάνης 

Παρασκευή 14/8 Ηρακλή  Πτολεμαΐδας 

Τετάρτη 19/8 Τιτάν Σερβίων 

Σάββατο 22 /8 Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 

Τετάρτη 26/8 Αλιάκμονα Αιανής

Σάββατο 29/8 Ακρίτες Κοζάνης 

Τετάρτη 2/9 Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 

Σάββατο 5/9 ΦΣ Κοζάνη 
 
Τετάρτη 9/9  ΑΕ Καλαμιάς

Σάββατο ή Κυριακή 12 ή 13 Σεπτεμβρίου Κύπελλο 

Σάββατο ή Κυριακή 19 η 20 Σεπτεμβρίου πρωτάθλημα

Κυκλοφόρησαν και τα διαρκείας της ομάδας στέλνοντας μήνυμα .... 4 χρόνια χωρίς κερκίδες κι εσύ δίπλα στο Μακεδονικό .... όρθιος! 



Σχόλια