Φιλικό: Κτην. Αστέρας Καληράχης - Μακεδονικός 1-0 - Δυνατό φιλικό "τεστ" έδωσαν Κτηνοτροφικός Καληράχης και Μακεδονικός | φωτο

Φιλικό υψηλού βαθμού δυσκολίας έδωσαν  Καληράχη και Μακεδονικός Κοζάνης στις Αμυγδαλιές  Γρεβενών.  


Γιώργος Βλάχος του Κτηνοτροφικού και Τάκης Καραθανάσης του Μακεδονικού Κοζάνης  είδαν τους παίκτες τους και την αγωνιστική τους κατάσταση, σε ένα δυνατό φιλικό τεστ.



Για τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης που έδειξε  ότι διαθέτει ένα καλό ρόστερ  αφού έχει ενισχυθεί με έμπειρους ποδοσφαιριστές ήταν το πρώτο φιλικό   κι ο Γιώργος Βλάχος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.



Από την άλλη ο Τάκης Καραθανάσης είδε την ομάδα του αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και κόντρα σ ένα αντίπαλο που θα αγωνιστεί στη Γ' οι ποδοσφαιριστές του έβγαλαν καλή εικόνα.

Σίγουρα είναι ακόμα πολύ νωρίς και για τις δύο ομάδες. 



 Φάνηκε η ανετοιμότητα των ποδοσφαιριστών και ότι χρειάζονται ακόμη μπόλικη δουλειά για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα. Ήταν πάντως  ένα φιλικό για χρήσιμα συμπεράσματα για τους δύο τεχνικούς  και έχουν  πλέον εικόνα για το που θα εστιάσουν  ενόψει της  συνέχειας.



Η Καληράχη πέτυχε τη  φιλική νίκη με γκολ του Γράβαλου  λίγο πριν την εκπνοή του Α' ημιχρόνου . Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Ντόλιας  στο Β' μέρος.

Άριστη η φιλοξενία των ανθρώπων της Καληράχης προς την αποστολή του Μακεδονικού Κοζάνης

Κτ. Αστ Καληράχης (Βλάχος): Κοκκινίδης, Ρόβας, Μπόζιαρης, Κοτσούκας, Τσιαρσιώτης, Ρούσης, Πιπέριας, Σάλα Ρίντι, Τσακνάκης, Γράβαλος, Αποστολίδης.
Έπαιξαν και οι: Γιαγκόζογλου, Γιούρας, Αροσβίλι, Μπαλίτσας, Κοτζατίσογλου, Ντόλιας, Πετκανάς, Αθανασόπουλος.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης) : Ζηνόβιος, Γκλιάνας, Αντωνόπουλος, Δούμας, Ζηνόβιος, Τζούτζας, Τριανταφύλλου, Τζέλος Δ, Βατζήκας, Σακαλής, Τζέλος Θ. 
Έπαιξαν και οι: Μπίκος, Κόνι, Σάλα, Θωμαΐδης, Στεφανίδης, Τακίδης, Γεωργιάδης. 

Διαιτητής: Τσακστάρας
Βοηθοί: Στεργιόπουλος, Βλάχος 

επιμέλεια - ρεπορτάζ: Giorgos Katsikas - Vicky Gewrgiou