Συνάντηση της Διοίκησης Φ.Σ. Εορδαϊκός με την κα. Βρυζίδου Παρασκευή Βουλευτή Ν. Κοζάνης

Σε πολύ θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Διοίκησης του Σωματείου μας με τη βουλευτή Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου.


Η Διοίκηση εξήγησε στην κα Βρυζίδου τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε ως σωματείο αυτή την περίοδο. Ζητήσαμε τη στήριξη με οποιοδήποτε μέσο δύναται. Η έξαρση του Κορωνοϊού αυτή τη περίοδο, ιδιαίτερα δε μετά την απόφαση της ΓΓΑ τα παιχνίδια να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, οδηγεί σε οικονομική ασφυξία τα ερασιτεχνικά και όχι μόνο σωματεία. Η κυβέρνηση πρέπει να σταθεί δίπλα στα Σωματεία αναλαμβάνοντας κάποιες από της λειτουργικές τους δαπάνες ώστε να υπάρξει βιωσιμότητα στη λειτουργία τους.

Η κα. Βρυζίδου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και υποστήριξε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν να δοθούν κάποιες λύσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Διοίκηση του Φ.Σ. Εορδαϊκός, θέλει να ευχαριστήσει την κα. Βρυζίδου για την υποδοχή που μας επιφύλαξε και ευελπιστούμε το καλό κλίμα να παραμείνει και να σταθεί έμπρακτα δίπλα στην προσπάθεια μας ώστε να φέρουμε τον Εορδαϊκό εκεί που του αξίζει!

eordaikos.gr