Ξεκινούν αύριο τα «βάσανα» για τη Βέροια

Πυρετωδώς εργάζονται στην Βέροια, ώστε όλα να είναι έτοιμα, για το επίσημο ξεκίνημα της ομάδας, την Τρίτη 25/8.


Το πρώτο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το πρωί της ίδιας μέρας, με τις εξετάσεις για τον κορωνοϊό που θα υποβληθούν το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και όλο το υπαλληλικό προσωπικό.

Το απόγευμα θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ταγαροχώρι και θα συνεχιστεί σε αυτό για αρκετό διάστημα, ώσπου να συμπληρωθεί το ρόστερ, μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο, που τελικά δεν θα γίνει στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες στον Βώλακα της Δράμας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ορεινό χωριό στο Νομό Δράμας, το οποίο βρίσκεται σε ορεινή κοιλάδα του Φαλακρού όρους, σε υψόμετρο 830 μέτρων. Απέχει 36 χλμ. από τη Δράμα και 12 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, σκέφτεται να παρουσιάσει επίσημα στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ή στις αρχές της μεθεπόμενης, το προπονητικό τιμ, τον Γενικό δ/ντή που μέχρι τότε θα έχει προσλάβει και τον Γενικό αρχηγό Θωμά Τρούπκο, που ήδη έχει ανακοινωθεί.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση
Από την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Η προπόνηση θα αρχίσει στις 6μμ, στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ταγαροχωρίου. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιήσουν τεστ για κορονοϊό.

Πηγή: Kerkidasport